Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gece Sohbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mikail92srr

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,037
602
113
Umrumda değil bazen gemileri yakarsınya o gemileri yaktım arsam var onu satıp yarın kumara verecem
İyi insan olmak beni bozdu artık bundan sonra s.erefsiz olalım
Başkan gemileri yakmayalım 1 bet 100 fs karşılığında takas edelim mantıklı düşünelim biz kumarcıyız

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,909
21,458
113
Başkan gemileri yakmayalım 1 bet 100 fs karşılığında takas edelim mantıklı düşünelim biz kumarcıyız
Geçti o iyi insan rolleri ya tarih olacağız ya tarih yazacağız farketmez adam olduk ne oldu insan olduk ne oldu
İnsanlar çok kötü reis

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,909
21,458
113
Konum uzaksındır başka şekil çözelim :D
Başka türlü çözebilsek keşke biraz para vurdum hepsini çektim mekanda takıldım şimdi evde takılıyorum.. ne zaman bu kafayla hesapta para olsa bıraktım onun için dedim bugün sadece kafa dinle yarın kaybetmeye devam edersin

TommyEgan

Enayi Üye ( Dolandırılmaya Müsait )
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,136
7,375
113
Başka türlü çözebilsek keşke biraz para vurdum hepsini çektim mekanda takıldım şimdi evde takılıyorum.. ne zaman bu kafayla hesapta para olsa bıraktım onun için dedim bugün sadece kafa dinle yarın kaybetmeye devam edersin
Sözünü aldım o zaman hesabında olduğunda bi karışık kebap menünü yeriz

mikail92srr

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,037
602
113
Geçti o iyi insan rolleri ya tarih olacağız ya tarih yazacağız farketmez adam olduk ne oldu insan olduk ne oldu
İnsanlar çok kötü reis
Başkan ben "insanlar" meselesini yıllar önce aştım. Kim var kim yok uzaklaştım. Karşılaşırsam merhaba o kadar. Gerek yok herkes menfaati için yanında keyfi için yara veriyor

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,909
21,458
113
Başkan ben "insanlar" meselesini yıllar önce aştım. Kim var kim yok uzaklaştım. Karşılaşırsam merhaba o kadar. Gerek yok herkes menfaati için yanında keyfi için yara veriyor
En güzeli bende insanlardan yıllar önce uzaklaştımda bazen vazgeçilmez olanlar varya onlar hatrına hayatta kal dedik onlarda yara açtı.
Bu dünyada tek olacaksın tek yalnızlık Allah'a mahsus falan değil kaliteli insanlarada mahsus.

bekircantas

Cursed
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,851
1,627
113
yıllar önce kendi çapımda söz yazıp rap yapan arkadaşlarıma okutuyodum şimdi kendim de ufak ufak kayıt almaya başladım emotional Beatles üzerinde danss

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...