- 20,026
- 21,615
- 113
Bugün benden iyisi mezarda diyeceğimde o mezardakide benim be güzelim 😃Nasılsınız
Bugün benden iyisi mezarda diyeceğimde o mezardakide benim be güzelim 😃Nasılsınız
Eyvallah canocan 💫Afiyet olsun gardasim
Aha Haylan abi pilot olmuş 😁Bugün benden iyisi mezarda diyeceğimde o mezardakide benim be güzelim 😃
Hayır başkan artık kazanamadan direkt olarak kodları deneme bonuslarını kaybediyorum canım çok sıkkın.Durumlar nasıl topladın mı biraz
Henüz değilde meyve suyu olduk doğrudur 😃Aha Haylan abi pilot olmuş 😁
Viski baboş ufaktanGardasim ne içiyorsun
viski severizzzzzzz 😁Henüz değilde meyve suyu olduk doğrudur 😃
Kodda kovalamıyorum hayatıda boşverdim herşeyin içine sıçtım 3 günde ki zarar +300k umrumda değilHayır başkan artık kazanamadan direkt olarak kodları deneme bonuslarını kaybediyorum canım çok sıkkın.
Viski sevilir öyle bir sevilir ki Mecnun görse Leyla falan düşünmezdi 😒😒viski severizzzzzzz 😁
Ohhh yarasinnViski baboş ufaktan
Tövbe de tövbe , biz erkek adamız yıkılırızda sana ne olduBeni Allah sildi
Nefesimiz tükenmediği sürece ne pişmanlıklar nede umutlar tükenmeyecek güzel dostbu pişmanlıklar bizi bitirecek
Kral benim olan ne varsa gitti + 3 m borc var + çalışmıyorum şu an. Neyse birçoğumuz aynı dert yarıştırmayalım can sıkmayalım🙃Kodda kovalamıyorum hayatıda boşverdim herşeyin içine sıçtım 3 günde ki zarar +300k umrumda değil
Çok şey beTövbe de tövbe , biz erkek adamız yıkılırızda sana ne oldu
Allah yardımcın olsun Zore sabah is var gidesim yokKral benim olan ne varsa gitti + 3 m borc var + çalışmıyorum şu an. Neyse birçoğumuz aynı dert yarıştırmayalım can sıkmayalım🙃
Umrumda değil bazen gemileri yakarsınya o gemileri yaktım arsam var onu satıp yarın kumara verecemKral benim olan ne varsa gitti + 3 m borc var + çalışmıyorum şu an. Neyse birçoğumuz aynı dert yarıştırmayalım can sıkmayalım🙃