- 19,911
- 21,459
- 113
Bırakamayız bunun ucu ya intihar yada doğal ölüm.Ne zaman
Bırakamayız bunun ucu ya intihar yada doğal ölüm.Ne zaman
Bahacaaaaaz bilenler bilir ama ben bilmemİlk fırsatta sözüm sanada olsun beni bilen bilir sözler havada kalmaz bende
İnsanı adam da madam da eden baştaki akıldır. Bu sistem, bu düzen, aklı es geçene madam donu giydirir dost. Hem de pamuklu olanından.Kaybedecek bir şeyimiz kalmadı adam olduk madamsın dediler.
ŞimdiNe zaman
Ben birşey demiyorum, çünkü hiç bir kötü söz bu şerefsizleri haketmez bende padisahbette 150 betten girdim bir oyunda 2 x ile bitirdi. Düşün geçmişi bile göremedim ki rezil edeyim
al CanoVer bi verse bakalım
Ben de bıraktım senin icin aha da şuraya yazdım
Kumar falan hikaye malatyalım benim maddi durumum değil manevi durumum yok 7 yıldır oynarım bir kişiye 1₺ borcum yoktur , maneviyat olmasa kumar falan bana halt edemezdiİnsanı adam da madam da eden baştaki akıldır. Bu sistem, bu düzen, aklı es geçene madam donu giydirir dost. Hem de pamuklu olanından.
birkaç bar ve ertesinde veda metni oluşturupVer bi verse bakalım
Keşke şu teknolojinin telefonun olmadığı 2008 lere geri gidebilsek sahip olduğum herşeyi verirdimbirkaç bar ve ertesinde veda metni oluşturup
gizli sekmeleri sil ki bilmesinler uyuştuğumu
sikik devlet suçlu arar gereksiz bir kuşku bulup
şimdi adım geçse tüm sohbetlerde boşluk olur
birkaç bar ve ertesinde veda metni oluşturup
gizli sekmeleri sil ki bilmesinler uyuştuğumu
sikik devlet suçlu arar gereksiz bir kuşku bulup
şimdi adım geçse tüm sohbetlerde boşluk olur
Acilen söz yazmayı bırakman lazım bu işten ekmek yiyemezsinal Cano
ellerimden kayıp giden hayatımın ve birkaç resim
hangi elin elindeyken kayıp oldun çıkar göster
eskisinden beteriz ki sormadın hiç
ben de viski votka bira derken fazla hızlı düştüm alkolizme
bir de şu var
lyrica mari kelin ilacı gibi yoksun
ki başıma süreyim elini tutarım olsan
gelir gibi yapma artık gelmelisin yoksa
aynı hissi tekrar besleyemem ölüm olsan
sen mi ben mi dost lakin hiç var olmamak daha öncelikli tercihimKeşke şu teknolojinin telefonun olmadığı 2008 lere geri gidebilsek sahip olduğum herşeyi verirdim
Kanka rap olarak söyleyince böyle olmuyor yazmaya arasında çok fark varAcilen söz yazmayı bırakman lazım bu işten ekmek yiyemezsin
O mümkün değil artık varızda umarım yeter diyenler vardırsen mi ben mi dost lakin hiç var olmamak daha öncelikli tercihim
Ben anlarım bu işten fazla depresif anca yeni arsız bela olurKanka rap olarak söyleyince böyle olmuyor yazmaya arasında çok fark var
Keşke üç beş sene daha gidebilsek be kardeşim misal 2000-2003 arası çok ama çok farklıydiKeşke şu teknolojinin telefonun olmadığı 2008 lere geri gidebilsek sahip olduğum herşeyi verirdim
Doğrudur o zaman birşey diyemem anlamam sadece yazıldığı gibi okunmuyor çok fark var onu biliyorumBen anlarım bu işten fazla depresif anca yeni arsız bela olur
Doğar, yaşar ve ölürüz. Bu 3 lüdür insanoğlunun hikayesi. Dünü de yarını da ölçülü düşün. Anı yaşa, yaşamaya çalış. Son günlerde uzaylı hikayelerine inandırmaya başladım kendimi merak ettiğimden dolayı. Malum 31 Atlas geliyor. Her gün açıp kafası kırık proflarin yazarların hikayelerini dinliyorum. Bilmiyorum iyi geliyor. Sonsuz boşluk benim ilgimi acayip çekiyor.Kumar falan hikaye malatyalım benim maddi durumum değil manevi durumum yok 7 yıldır oynarım bir kişiye 1₺ borcum yoktur , maneviyat olmasa kumar falan bana halt edemezdi
4 duvar arasında arada kaldım, alyuvarımı al şaraplara daldırAcilen söz yazmayı bırakman lazım bu işten ekmek yiyemezsin