- 19,590
- 6,224
- 113
Geçmiş olsun mako
Akdeniz bitti örtüsüGeçmiş olsun mako
Name limon basssssboğazım 1 haftadır ağrıyordu dünden beri ağırlaştı sigaradan bile tat alamaz olduk tatlı tatlı kaşınıyor birde
ballı süt içeyim dedim bal kalmamış evde
ilaçta kalmamış evde
geceyi huzurlu geçirmelik bi tarif var mı geçici internetteki saçmalıklar dışında
bal kalmamış diyorim bal zencefil diyosunBal zencefil boğaza iyi geliyor
susssssssssssssssssMature de normal bu durumlar![]()
sigarada içemiyoz iyimiçorbacı yokmu sağda solda açık
limonda kalmamis varda çürükLimon + ılık su, tahriş eder boğazı ama kaslar gevşer kan akışı hızlanır. Sigara kullanma bu gecelik. Tek sebep sigara aslında . Geçmiş olsun
Geçmiş olsun bro pastil varsa pastil ye dostlimonda kalmamis varda çürük
Adam evde çürük limon var diyor reis pastili nereden bulsun gece vakti 😀Geçmiş olsun bro pastil varsa pastil ye dost
en iyisi sen bi sıcak su içsigarada içemiyoz iyimi
Nöbetçi eczane o kadar uzak olmamalıAdam evde çürük limon var diyor reis pastili nereden bulsun gece vakti 😀
yok dolapta 2.5 litre coca cola vardı susamışım buz gibi iyi geldi vallaGeçmiş olsun bro pastil varsa pastil ye dost
Kola vazgeçilmezim bro 🤣yok dolapta 2.5 litre coca cola vardı susamışım buz gibi iyi geldi valla
Hapın üstüne patlamaca keyfisi diyorsun hmmmmmmmmmmKola vazgeçilmezim bro 🤣
O zaman nöbetçi markette uzak değildir sonuç olarak kesin iyi geleceğini bilse zaten giderdi zeki birisi çünkü eldeki imkanları değerlendiriyor diye düşünüyorumNöbetçi eczane o kadar uzak olmamalı
7 liraya fakir fukara kahvesi buldum marketteen iyisi sen bi sıcak su iç
nolcak bu halimiz be7 liraya fakir fukara kahvesi buldum markette
ondan yapiyom iciyom
iyi oluyo
Öyle haylanım 🤣Hapın üstüne patlamaca keyfisi diyorsun hmmmmmmmmmm