- 21,992
- 28,181
- 113
bişi olmucak üstad bugün betkare vardı 5 yaptıö 1k lazımdı sağolsun dostlarımız kendileri yazıyornolcak bu halimiz be
aldık onu geri attim parasini 4kyla yükselemedik basketlerde battık
bişi olmucak üstad bugün betkare vardı 5 yaptıö 1k lazımdı sağolsun dostlarımız kendileri yazıyornolcak bu halimiz be
Maki o bir kereAkdeniz bitti örtüsü
yokmu iban junior telefon nerde aratma banaAç bir fakir rollü düzelirsin yaz bana ak31
4 durak gitmem gerekiyorNöbetçi eczane o kadar uzak olmamalı
Bol mayonezli şans ak31yokmu iban junior telefon nerde aratma bana
hani bizim tayfa nerde herkes uyuyomu arkadaşBol mayonezli şans ak31
ya parayı buldular yada uyudularhani bizim tayfa nerde herkes uyuyomu arkadaş
geçmiş olsun dost sana güzel bir tavsiye reis bal limon kekik eğer bal yoksa limon kekik limonda yoksa kekik kaynat iç reis dua edersinboğazım 1 haftadır ağrıyordu dünden beri ağırlaştı sigaradan bile tat alamaz olduk tatlı tatlı kaşınıyor birde
ballı süt içeyim dedim bal kalmamış evde
ilaçta kalmamış evde
geceyi huzurlu geçirmelik bi tarif var mı geçici internetteki saçmalıklar dışında
buradayız kıralhani bizim tayfa nerde herkes uyuyomu arkadaş
Reis makina limon bulsa neler yapacaktageçmiş olsun dost sana güzel bir tavsiye reis bal limon kekik eğer bal yoksa limon kekik limonda yoksa kekik kaynat iç reis dua edersin
bi duşa girip geliyorum bize uyku haram iş güç yok sabaha kadar takiliyoz reishani bizim tayfa nerde herkes uyuyomu arkadaş
limon 🍋 la ne yapabilir reisReis makina limon bulsa neler yapacakta
aç ayı oynamazya parayı buldular yada uyudular
Elinde yok yani kullanacak onudalimon 🍋 la ne yapabilir reis
limonum çürükkkkkkgeçmiş olsun dost sana güzel bir tavsiye reis bal limon kekik eğer bal yoksa limon kekik limonda yoksa kekik kaynat iç reis dua edersin
Sağol reis gece gece çok güzel tavsiyelerde bulundun bide üstüne öldürde sabaha gömelim) foruma bak ya doktor savcı hakim avukat herşey burada.. Kardeş bi doktora gitsene burada sana ne gibi tavsiye gelebilir? Nane limon yap iç
doktora git baksınlar gırtlak kanseri olabilir ortalık hastalığı olabilir başa bişey olabilir erken teşhis hayat kurtarır
Geçmiş olsun
ozaman sadece kekik kaynat ic reis yada nane limon 🍋limonum çürükkkkkk