- 21,600
- 18,136
- 113
Mesai kalmazsam adam değilimKüfür serbest olsa bunlardan bir tane kalmaz bazı üyelere küfür serbest olması lazım yemin ederim hiç üşenmeden zevkle sabah 9 akşam 12 arası sayfalarca küfür yazarım
Mesai kalmazsam adam değilimKüfür serbest olsa bunlardan bir tane kalmaz bazı üyelere küfür serbest olması lazım yemin ederim hiç üşenmeden zevkle sabah 9 akşam 12 arası sayfalarca küfür yazarım
yazmadım ztnEmir iyi çocuktur, niye sardınız? Doğru başlıkta açmış konuyu da, gidip iyilik akımına sa as falan yazmamış.
Mesai kalmazsam adam değilim
Ne olur gitme sen gidersen 1 kişi eksik kalırızBen gidiyorum arkadaslar forum iyice ameteme döndü
Yok sana etmem senin yaşında bir insan ne yapsa normaldir ama bunlar saçı sakalı ağarmış eşşek kadar adamlar bunlara küfür etmek Sevap ve hoş karşılanırBana da eder misin ağam?
Özellikle muz salata ne alaka testo 🤣🤣 bu arada kokusu burnuma geldiEfsane sende veline söyle sanada meyve koymayı ihmal etmesin özellikle muz salatalık vb şeyler zihine iyi gelir 🤣🤣
Yok be abi, biz yine de hepimiz sinirlerimize hakim olalım, yaşla değil beyin ile zihin ile alakalı şeyler bunlar.Yok sana etmem senin yaşında bir insan ne yapsa normaldir ama bunlar saçı sakalı ağarmış eşşek kadar adamlar bunlara küfür etmek Sevap ve hoş karşılanır
Sende gelNe olur gitme sen gidersen 1 kişi eksik kalırız![]()
Tamam, konunu bir daha meshüüüüüüül etmeyiz.arkadaslar konumu meshhül etmezseniz sevinirim burası siir konum
Geçmiş olsun bro yeni mi tahliye oldun ?Hoşgeldin 23 nisan neşe doluyor insan insan istiyor cocuk olmak dertlerinden kurtulmak
nece insanlar gördüm üstünde kıyafet var icinde insanlık yok nece cocuklar gördüm icinde cocuk var üstünde kıyafet yok
herkes 23 nisanı kutlasın büyük kücük demeden herkes nesesini yasasın bol bol
ey 23 nisan hosgeldin nicelere
bana aittir tesekkürler
Tebrikler amçaoğluHoşgeldin 23 nisan neşe doluyor insan insan istiyor cocuk olmak dertlerinden kurtulmak
nece insanlar gördüm üstünde kıyafet var icinde insanlık yok nece cocuklar gördüm icinde cocuk var üstünde kıyafet yok
bana aittir tesekkürler
Meshul senmisinarkadaslar konumu meshhül etmezseniz sevinirim burası siir konum
Meshull benim babaaaMeshul senmisin
Kardeş gel yarın okul bahçesinde okutturayım şiiriHoşgeldin 23 nisan neşe doluyor insan insan istiyor cocuk olmak dertlerinden kurtulmak
bana aittir tesekkürler
Meshul ben değilim baba bu genc kimarkadaslar konumu meshhül etmezseniz sevinirim burası siir konum
Emine abla okuruzKardeş gel yarın okul bahçesinde okutturayım şiiri
Göremiyorum, neredesin?Kardeş gel yarın okul bahçesinde okutturayım şiiri
buraya canım istedikce siirlerimi yazcm tmmı dostlar hdi görüsmek üzere allah sahibinize bagıslasın cok tatlı