- 1,808
- 395
- 83
Seneye anca tamamlarım. Doğru diyorsunŞimdiden yazmaya başla
Seneye anca tamamlarım. Doğru diyorsunŞimdiden yazmaya başla
Hepimizin ortak sorunları belli zaten burada maalesef.Aynı döngüler hepimizin ortak sorunları
Bence karısızlıktan 😀Bunlar hep parasızlıktan.
Sitelere yaz bi 23 nisan şiiri bekliyoruzSeneye anca tamamlarım. Doğru diyorsun
Abla doğru dedin nerden anladınBence karısızlıktan 😀
Dm den link olarak atsana benim telefondan gözükmüyor video giremiyorum, çok merak ettim.
haklısın abimEfsane sende veline söyle sanada meyve koymayı ihmal etmesin özellikle muz salatalık vb şeyler zihine iyi gelir 🤣🤣
Daha gencizzz, güzeliiiz.Bence karısızlıktan 😀
Abazan çokAbla doğru dedin nerden anladın
Üzgünüm bu hareketlerle hayatı boyunca karı bulamayacaklar bulsada en fazla sanaldan konuşup yüz yüze geldikleri anda bundan kaçacaklar hatta şöyle söyleyim erkek bile bulamaz bu insanlar 🤣🤣🤣Bence karısızlıktan 😀
Abla ne yapsın insanlarAbazan çok
Yav abi sen beni mi izliyorsun, ben de sanaldan birisiyle konuşuyorum.Üzgünüm bu hareketlerle hayatı boyunca karı bulamayacaklar bulsada en fazla sanaldan konuşup yüz yüze geldikleri anda bundan kaçacaklar hatta şöyle söyleyim erkek bile bulamaz bu insanlar 🤣🤣🤣
Haklısın karı bulsalar bunların eli ayağı titrerÜzgünüm bu hareketlerle hayatı boyunca karı bulamayacaklar bulsada en fazla sanaldan konuşup yüz yüze geldikleri anda bundan kaçacaklar hatta şöyle söyleyim erkek bile bulamaz bu insanlar 🤣🤣🤣
Ben yüzsüzüm testoÜzgünüm bu hareketlerle hayatı boyunca karı bulamayacaklar bulsada en fazla sanaldan konuşup yüz yüze geldikleri anda bundan kaçacaklar hatta şöyle söyleyim erkek bile bulamaz bu insanlar 🤣🤣🤣
Ah be sende miYav abi sen beni mi izliyorsun, ben de sanaldan birisiyle konuşuyorum.
Elim ayağım titremez yahu, ben güzel niyet ile severim birisini ama heyecanlanır mıyım evet, streslenirim zaten aşırı streslenmeden 19 yaşında saçlar bembeyaz oldu.Ah be sende mi
Stres varsa rakı iyi gelir stresten kurtul çeşitli cinsel hastalıklara sebep olur bu yaşta mazallahElim ayağım titremez yahu, ben güzel niyet ile severim birisini ama heyecanlanır mıyım evet, streslenirim zaten aşırı streslenmeden 19 yaşında saçlar bembeyaz oldu.
Ahbe reis 15 yasinda kız lisesi önünde tünerdik mahallemde halada konuştuğum var evlenip boşanmış evlenelim diyenle doluElim ayağım titremez yahu, ben güzel niyet ile severim birisini ama heyecanlanır mıyım evet, streslenirim zaten aşırı streslenmeden 19 yaşında saçlar bembeyaz oldu.
Alkol kullanmıyorum.Stres varsa rakı iyi gelir stresten kurtul çeşitli cinsel hastalıklara sebep olur bu yaşta mazallah
O zaman daha vahim 😀Alkol kullanmıyorum.