- 20,790
- 22,546
- 113
Ben mi yaşlıyım la daha dur 32 yaşında tazecik bir delikanlıyım 🤣Seni yaşlı kurt ne varsa bu tecrübelilerde var 🤣
Ben mi yaşlıyım la daha dur 32 yaşında tazecik bir delikanlıyım 🤣Seni yaşlı kurt ne varsa bu tecrübelilerde var 🤣
Öğreneceğiz abi, insan zamanla öğreniyor, güzel duygular tadabiliriz inşallah.Öğrenirsiniz ilk 2-3 te terkedilmeyi daha sonra elinde tutmayı daha sonrasında terketmeyi daha sonrasındada işte bununla evlenirim demeyi öğrenirsiniz daha yaşınız çok küçük.
Öhö öhö sen 50 li ye gelince 30 zum da dersin testo 🤣🤣Ben mi yaşlıyım la daha dur 32 yaşında tazecik bir delikanlıyım 🤣
Oooo bizim kuşaktan birileri de varmışBen mi yaşlıyım la daha dur 32 yaşında tazecik bir delikanlıyım 🤣
Dedem o benim dedem.Öhö öhö sen 50 li ye gelince 30 zum da dersin testo 🤣🤣
Emine abla 40 yaşındasın testo 32 yaşındaOooo bizim kuşaktan birileri de varmış
40 a ne kalmış aynı dönem sayılır hemen hemenEmine abla 40 yaşındasın testo 32 yaşında
32 yaşındayım ama dışarıda 25 desem yerler no problem daha saçımız gür sakalımız yerinde yüzümüzde leke yok 🤣Öhö öhö sen 50 li ye gelince 30 zum da dersin testo 🤣🤣
Yürü be testo ulan cv de öğrendik ya herro ya merro diyorsun yaptın şeklini 🤣32 yaşındayım ama dışarıda 25 desem yerler no problem daha saçımız gür sakalımız yerinde yüzümüzde leke yok 🤣
Devam devam gamda çok ama bilmiyorum
40 a ne mi kalmış ağa 8 yaş dediğin insan hayatında 80 kere değişiklik yaşayacağı bir dönem 40 ilede 32 yi bir tutma senin emsalin Kadir dayı golcümetin 🤣40 a ne kalmış aynı dönem sayılır hemen hemen
40 a ne kalmış aynı dönem sayılır hemen hemen
Sen anlayamazsın 30 dan sonra nasıl 40 a geldiğini40 a ne mi kalmış ağa 8 yaş dediğin insan hayatında 80 kere değişiklik yaşayacağı bir dönem 40 ilede 32 yi bir tutma senin emsalin Kadir dayı golcümetin 🤣
Puahah 🤣🤣 yarıldım40 a ne mi kalmış ağa 8 yaş dediğin insan hayatında 80 kere değişiklik yaşayacağı bir dönem 40 ilede 32 yi bir tutma senin emsalin Kadir dayı golcümetin 🤣
Asıl dede @akgul38340 a ne mi kalmış ağa 8 yaş dediğin insan hayatında 80 kere değişiklik yaşayacağı bir dönem 40 ilede 32 yi bir tutma senin emsalin Kadir dayı golcümetin 🤣
O benden küçük la nasıl dedeAsıl dede @akgul383
Nasıl yahu ben onu 50-52 yaşında biliyorum.O benden küçük la nasıl dede
40 ta yeni doğmuş gibisin ama biraz da yolu yarılamış gibisinSen anlayamazsın 30 dan sonra nasıl 40 a geldiğini
O ne demek40 ta yeni doğmuş gibisin ama biraz da yolu yarılamış gibisin
40 yaşından sonra geriye ne kaldı derseniz...O ne demek
Damar yapmayalım şimdi be görsen 30 görünümlüyüm ama içim 7040 yaşından sonra geriye ne kaldı derseniz...
Bir ucu yorgunluk...
Bir ucu hüzün...
Avuçlarımdan damla damla su gibi akıp giden ömrüm...
Affı mümkün olmayan kırgınlıklarım... Ve ...
Keşke hiç tanımasaydığım dediğim bazı insanlar kaldı...