Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Gfbridvan1907 | Kasa 800 TL Hedef 2 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Shooter34

Sadece BEŞİKTAŞ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,378
3,920
113
Bol şanslar da böyle rol olmaz dost liste en basta yazılmış rol de ilk defa görüyorum
Sana mı soracağım? Bu adamlar 2 saattir benim konumdalar normalde komple dağıtım yapıyorum ama bu sefer rollcü seçmek istedim çünkü çok fazla dağıtım yaptım zaten bu roll bakiyesi de başarılı olursa dağıtım için yeterli adamların hakkına girip sana mı dağıtım yapayım?

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,241
27,677
113
Sana mı soracağım? Bu adamlar 2 saattir benim konumdalar normalde komple dağıtım yapıyorum ama bu sefer rollcü seçmek istedim çünkü çok fazla dağıtım yaptım zaten bu roll bakiyesi de başarılı olursa dağıtım için yeterli adamların hakkına girip sana mı dağıtım yapayım?
Özürlü müsün birader. Seni mi alıntıladim ben ? İkinci neden bu kadar gerginsin hayırdir fikrimi söyledim geçti. Benim canımı sıkma kemiklerini kırarım senin

Shooter34

Sadece BEŞİKTAŞ.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,378
3,920
113
@Barrios liste benim rolü takip edenlerin listesi bilmeden ota boka atlama birdaha. Konuma da uğrama.

negan61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,024
2,470
113
Özürlü müsün birader. Seni mi alıntıladim ben ? İkinci neden bu kadar gerginsin hayırdir fikrimi söyledim geçti. Benim canımı sıkma kemiklerini kırarım senin
Reis vallahi evde herkes bana baktı kemiklerini kırarım ne ya🤣🤣🤣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...