- 32,210
- 11,974
- 113
Ornek veriyorum 2 adimda 2.5 kazandı 2 kisiye rol actirdi 500 erden o 2 kisi de 2 adim acip 2 kisiye atabilir@Gfbridvan1907 direkt listeye dağıtım dost.
Ornek veriyorum 2 adimda 2.5 kazandı 2 kisiye rol actirdi 500 erden o 2 kisi de 2 adim acip 2 kisiye atabilir@Gfbridvan1907 direkt listeye dağıtım dost.
Tamamdır dost@Gfbridvan1907 direkt listeye dağıtım dost.
Bol şanslar da böyle rol olmaz dost liste en basta yazılmış rol de ilk defa görüyorum@Shooter34 dost sponsorluğunda
Hedefe ulaşırsak 2 kişiye rol actiralim
@peatsx
@elliott
@JanValjaN
@Hyper28
@masoud26
Bir önceki roldan kalan liste dostBeni neden desteklemedin![]()
Gonder gelsin ilk adim 😄Tamamdır dost
Bırak wasil desteklemeBir önceki roldan kalan liste dost
Yoksa ben seni destekliyorum
Sana mı soracağım? Bu adamlar 2 saattir benim konumdalar normalde komple dağıtım yapıyorum ama bu sefer rollcü seçmek istedim çünkü çok fazla dağıtım yaptım zaten bu roll bakiyesi de başarılı olursa dağıtım için yeterli adamların hakkına girip sana mı dağıtım yapayım?Bol şanslar da böyle rol olmaz dost liste en basta yazılmış rol de ilk defa görüyorum
Özürlü müsün birader. Seni mi alıntıladim ben ? İkinci neden bu kadar gerginsin hayırdir fikrimi söyledim geçti. Benim canımı sıkma kemiklerini kırarım seninSana mı soracağım? Bu adamlar 2 saattir benim konumdalar normalde komple dağıtım yapıyorum ama bu sefer rollcü seçmek istedim çünkü çok fazla dağıtım yaptım zaten bu roll bakiyesi de başarılı olursa dağıtım için yeterli adamların hakkına girip sana mı dağıtım yapayım?
Karşımda da böyle konuş konum yazıyor.Özürlü müsün birader. Seni mi alıntıladim ben ? İkinci neden bu kadar gerginsin hayırdir fikrimi söyledim geçti. Benim canımı sıkma kemiklerini kırarım senin
Bol sanslar dost
Heyt maşallah heyttKarşımda da böyle konuş konum yazıyor.
Bol şans dost
Lan defol git manyak mısın bu konu senin konun değil önce bunu algila@Barrios liste benim rolü takip edenlerin listesi bilmeden ota boka atlama birdaha. Konuma da uğrama.
Reis vallahi evde herkes bana baktı kemiklerini kırarım ne ya🤣🤣🤣Özürlü müsün birader. Seni mi alıntıladim ben ? İkinci neden bu kadar gerginsin hayırdir fikrimi söyledim geçti. Benim canımı sıkma kemiklerini kırarım senin