- 11,049
- 1,557
- 113
Lecce yedi amkk
Bol şanslar
İnsan en sevdikleriyle uğraşırmış ama artık en sevdiklerimide sildim sadece Ben kaldım kendimi seviyorumKusura bakma dost ta şeytan bile senden cekiniyordur kesin buna eminim
La ban yesem ne olacak alıştım zaten üzgünüm forumdan yasakladınız huzur bozma vs ban yersem düşmanlar sevinir artik o yuzden bana ara vermek lazım artikBi an girerken ban korkusu vardı ama dimi oahahha
İyi zabıtaya denk gelmiş gaddar zabıta yakalasa bam güm Çat pat ederdi sus sus 🤫🤫🤫🤫🤫😬Bi an girerken ban korkusu vardı ama dimi oahahha
Üzmeyecek inş🙏Fionun bi iddasi yok almamiz laziim hadi leccem 1 golle baslayalim ilk yari
Kazanır iddialı oldu biraz ama beraberlik de yakalar herhalde yaFionun bi iddasi yok almamiz laziim hadi leccem 1 golle baslayalim ilk yari
Ara vermem lazım ( sigara molası )La ban yesem ne olacak alıştım zaten üzgünüm forumdan yasakladınız huzur bozma vs ban yersem düşmanlar sevinir artik o yuzden bana ara vermek lazım artik
Yalan zerre miskal kendimizi sevmiş olsaydık bu bataklığa dusmezdik kendini seven adam bu platformda olmaz olamazİnsan en sevdikleriyle uğraşırmış ama artık en sevdiklerimide sildim sadece Ben kaldım kendimi seviyorum
Ben örnek ban yesem bende yazacak tek şey Kişi isteği üzerine.La ban yesem ne olacak alıştım zaten üzgünüm forumdan yasakladınız huzur bozma vs ban yersem düşmanlar sevinir artik o yuzden bana ara vermek lazım artik
2_1 öne geçeriz gerisi ya 2_2 ya da galibiyet🙏Kazanır iddialı oldu biraz ama beraberlik de yakalar herhalde ya
Bizi yıkıyorsun kahrediyorsun yapmağğğYalan zerre miskal kendimizi sevmiş olsaydık bu bataklığa dusmezdik kendini seven adam bu platformda olmaz olamaz
O değilde aklıma biran şey geldi seninle bi ara gece birbirimize ne sallamıştık be Allah'tan kimse yoktu ikimizde 3 sene banlanırdık 😂😂Bizi yıkıyorsun kahrediyorsun yapmağğğ
Ee forumda senlen uğraşacak kimse yok kafan rahat ayıptır söylemesi konu aciyorum forumda konu mu açtın sen diyor sahsin biri pardon diyorum sizden izin kağıdı mı almam lazım di puhha ban yiyorsam sebebi burdaki insanlar dir maalesef bazen çileden çıkarıyorlar beniBen örnek ban yesem bende yazacak tek şey Kişi isteği üzerine.