Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı GOKAYBET / 3'lü karışık⚽⚽🎾

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
47794.07
Kupon Oranı
2.16

JoeQuanqa

𝓶𝓾𝓮𝓻𝓽𝓸
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
63,847
35,432
113
O değilde aklıma biran şey geldi seninle bi ara gece birbirimize ne sallamıştık be Allah'tan kimse yoktu ikimizde 3 sene banlanırdık 😂😂
Ya senin hatandı geldin beni nasıl ordan çıktın buldun puahah la bende sana karşı bi kinim felanda yoktu hani iyi çoçuk diyip geçerdim sonra bana sarınca sinirlenmiştim pauah

armibjk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,554
818
113
Hadi lecce ilk basta basla golle beraberlikle

JoeQuanqa

𝓶𝓾𝓮𝓻𝓽𝓸
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
63,847
35,432
113
Ee forumda senlen uğraşacak kimse yok kafan rahat ayıptır söylemesi konu aciyorum forumda konu mu açtın sen diyor sahsin biri pardon diyorum sizden izin kağıdı mı almam lazım di puhha ban yiyorsam sebebi burdaki insanlar dir maalesef bazen çileden çıkarıyorlar beni
Erhanım işte zengin olmanın böyle kötü yanları var mesela ben zenginliği kontrol eden biriyim ama zengin olamıyorum puahah

armibjk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,554
818
113
Hadi lecce at artik ne beklettin bu mactan puan almamiz sart

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,417
20,965
113
Ya senin hatandı geldin beni nasıl ordan çıktın buldun puahah la bende sana karşı bi kinim felanda yoktu hani iyi çoçuk diyip geçerdim sonra bana sarınca sinirlenmiştim pauah
Qewqewew bende bilmiyorum gelişmeler ani oldu neden oldu niye oldu hatırlamıyorum ama , Gökaylada aynıydık zaten ilk bir kavga etmek lazım ki samimiyet artsın erhanlada aynı şekildeydik 😂😂

JoeQuanqa

𝓶𝓾𝓮𝓻𝓽𝓸
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
63,847
35,432
113
Qewqewew bende bilmiyorum gelişmeler ani oldu neden oldu niye oldu hatırlamıyorum ama , Gökaylada aynıydık zaten ilk bir kavga etmek lazım ki samimiyet artsın erhanlada aynı şekildeydik 😂😂
Ben hatırlatıyım padişahbet den açıldı sen site adamı dedim bana bi bonus paylaştık siye ouahahahahah

armibjk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,554
818
113
Gellir mi iy bitmeden 1 tane

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...