- 14,102
- 8,897
- 113
tebrikler dagitim gelir mi 😍Ya dayı sen ne diyorsun dağıtımlı roll bile değildi bu ilk konuda da vardın okumadın mi kardeşim 1 kişi roll açacak başarılı olursak demişim bas git akşam akşam uğraştırma beni
tebrikler dagitim gelir mi 😍Ya dayı sen ne diyorsun dağıtımlı roll bile değildi bu ilk konuda da vardın okumadın mi kardeşim 1 kişi roll açacak başarılı olursak demişim bas git akşam akşam uğraştırma beni
Doğruyu yazmalık durum yok şu an herkesin dediğinden başka bir şey diyon üstad sence de bir anormallik yok muNe oldu doğruyu yazınca tepki mi görüyorsun bu forumda?
@GOKAYBET le nasıl konusuyon reıs sen hasım sahıbı olursunPeki mesaja baktım sen baktın mı var mı bir gariplik bir tuhaflık sadece şu an değil öncesinde de bir vahim durum gördün mü? Sen başkasına göre. Mi hareket ediyorsun? Sorduğum soruya yapamam deyip kapatabilirsin başka yerlere çekmeme gerek yok!!!
çok oldu cok battik ciktimBattın diye yorumladım
guvenip takip ettik, yine yanıltmadın.Ekli dosyayı görüntüle 961220
Şu tabloyu gururla paylaşmak boynumun borcudur sayın forumuma #100 hedef diyerek yola çıktık ve başarılı olduk teşekkürler herkese umarım 2 rollden birisi en az başarılı olur min 5.000₺ veririz. @Daimon @Shellac won kilit hocam✅ özelden ulaşılacak çekimden sonra tekrardan teşekkürler beyler.
AhahahaOlur mu kardesım herkese tek tek ulaşman lazım ne pinti adamsın akdjsjsjs
Bilmiyorum kiNe oldu doğruyu yazınca tepki mi görüyorsun bu forumda?
Tebrikler dostEkli dosyayı görüntüle 961220
Şu tabloyu gururla paylaşmak boynumun borcudur sayın forumuma #100 hedef diyerek yola çıktık ve başarılı olduk teşekkürler herkese umarım 2 rollden birisi en az başarılı olur min 5.000₺ veririz. @Daimon @Shellac won kilit hocam✅ özelden ulaşılacak çekimden sonra tekrardan teşekkürler beyler.
Sıkma canını boşver faturaya daha çok varçok oldu cok battik ciktim
aç abim geliyom 😁Ben youcas alırım uzun sürer takip eden ona göre etsin 😆😆😆😆
Kanka burası çorba oldu rolling ben açacak mıyım ne zaman açacam nasıl olacak bir açıklık getir la herkes birşey yazmış benim kafam bu kadar aksiyonu kaldırmaz 😆😆Doğruyu yazmalık durum yok şu an herkesin dediğinden başka bir şey diyon üstad sence de bir anormallik yok mu
sikintiiiii yooook allaha şukur hersey yolunda çitir cerez parasi ezdik birazSıkma canını boşver faturaya daha çok var
Ali abı hatırlıyormsun bu gunlerın hayalını kurmustuksikintiiiii yooook allaha şukur hersey yolunda çitir cerez parasi ezdik biraz
Ne faturasıSıkma canını boşver faturaya daha çok var
Ok yay dan cikti bir kere fatih hocam. Az dan az çok tan çok gider@GOKAYBET ’in dostu olmaz, hasmı yaşamaz
Sen git maçlara çalış 😅Kanka burası çorba oldu rolling ben açacak mıyım ne zaman açacam nasıl olacak bir açıklık getir la herkes birşey yazmış benim kafam bu kadar aksiyonu kaldırmaz 😆😆
Yazdım yazdım haylanım adminlere mesajimda hepsini yazdım kuzumKanka burası çorba oldu rolling ben açacak mıyım ne zaman açacam nasıl olacak bir açıklık getir la herkes birşey yazmış benim kafam bu kadar aksiyonu kaldırmaz 😆😆
Onlara bol gelen bize dar gelir Arif hocam hodri meydanOk yay dan cikti bir kere fatih hocam. Az dan az çok tan çok gider
@Hamzaxaslan hocam bize fena kızacak gibi.@GOKAYBET ’in dostu olmaz, hasmı yaşamaz