- 21,815
- 17,850
- 113
Dualarım sizlerle dost. Haylan dosta da muvaffakiyetler dilerim.Sen hiç yorma güzel beynini halledecez beraber İnşallah @Malatyali44 hacımın dualariyla
Dualarım sizlerle dost. Haylan dosta da muvaffakiyetler dilerim.Sen hiç yorma güzel beynini halledecez beraber İnşallah @Malatyali44 hacımın dualariyla
Bilene ödül🤣🤣🤣İlk çekim mi gelecek yoksa ilk @Shellac ım won yazıp kilit mi vuracak fena kapıştırıyorum içimde.
Tebrikler dostum konu kilit 1.50İlk çekim mi gelecek yoksa ilk @Shellac ım won yazıp kilit mi vuracak fena kapıştırıyorum içimde.
Düştükten sonra kalktığında intikam alma duygusıyla hareket edersen gene düşersin takma kafayakimilerine gore yuzsuzluk kimilerine gore etme bulma dunyasi kimine gore nankorlugun karsiligi bakis açisina gore degisiyor![]()
Dm sürekli açık kalsın dost, biz kumarci adamlarda sürekli para olmaz.dm de açıyım belki hal hatir soran olur kendim imkanlarimla ayaga kalkinca geri kapatirim nasil olsa![]()
+virusbet bilet etkinliğiPara vurmak harcamak kumar oynamak para bıtmek fatura ödeyememek ısyan etmek
Hayirli gecelerhadi cumleten hayirli geceler
👏👏👏👏👏👏Düştükten sonra kalktığında intikam alma duygusıyla hareket edersen gene düşersin takma kafaya
İyi iyi gecelerhadi cumleten hayirli geceler
😁İyi iyi geceler
Ilk cekim gelecek gibi duruyor hocamİlk çekim mi gelecek yoksa ilk @Shellac ım won yazıp kilit mi vuracak fena kapıştırıyorum içimde.
Kanka foruma bir dönem proteryanın fatura parası damga vurduKısacası kazanç sağlanınca kazançla aynı miktarda ortaya çıkan borç veya faturalar gibi mi yoksa gerçek fatura mı
vay be benim faturamla dertlenen dostlar var tesekrKanka foruma bir dönem proteryanın fatura parası damga vurdu
Ulan nasıl kaçırdım o mevzuyu keşke okuyabilme şansım olsaydıKanka foruma bir dönem proteryanın fatura parası damga vurdu
Tebrikler dost🔥İlk çekim mi gelecek yoksa ilk @Shellac ım won yazıp kilit mi vuracak fena kapıştırıyorum içimde.
Düşüne de bi tekme biz vuralım mi fatih hocam. Yoksa yumruk mu daha etkili olur.Düştükten sonra kalktığında intikam alma duygusıyla hareket edersen gene düşersin takma kafaya