- 14,102
- 8,897
- 113
nadani terk etmediiiiğkk 😍Düşüne de bi tekme biz vuralım mi fatih hocam. Yoksa yumruk mu daha etkili olur.
nadani terk etmediiiiğkk 😍Düşüne de bi tekme biz vuralım mi fatih hocam. Yoksa yumruk mu daha etkili olur.
hocanın içtiği sudan abdest alırız saygılar..@Hamzaxaslan hocam bize fena kızacak gibi.
forumdan aldigim paralarla ilerlemedim ki son 2 yildirPara varken yatırıma ek konusunda Show yap bir Allah'ın kulunu gözün görmesin forumdan aldığın paralarla ilerle yürü kimseye mihnet etmem havasına gir para bitince tekrar sinyale düş oh be ne güzel Ankara ya şöyle gamsız olsam yeter.
Etiket atmıyorum ban yerim anlayan anladı.😆
mesaj yerine ulaştı 😁Para varken yatırıma ek konusunda Show yap bir Allah'ın kulunu gözün görmesin forumdan aldığın paralarla ilerle yürü kimseye mihnet etmem havasına gir para bitince tekrar sinyale düş oh be ne güzel Ankara ya şöyle gamsız olsam yeter.
Etiket atmıyorum ban yerim anlayan anladı.😆
İnşallah dost o vakit yaranı bulmaya az bi vakit kalmıştırnadani terk etmediiiiğkk 😍
Sana demedim ki alıntı yapma beniforumdan aldigim paralarla ilerlemedim ki son 2 yildir![]()
Polyannayı dağa kaldırmışlar olsun nefesimiz açıldı demiş yani anlayacağın önce atılan adama bakmak lazım atmaya değer mi diye Arif hocamDüşüne de bi tekme biz vuralım mi fatih hocam. Yoksa yumruk mu daha etkili olur.
hocanın içtiği sudan abdest alırız saygılar..
tmm soryySana demedim ki alıntı yapma beni
Bol şans umarım sonu iyi olurBeyler başlıyoruz haylanla yavaştan o konuya geçelim kalp kırmaya gerek yok kimse için
tmmdir hngi konu hemen geliyormBeyler başlıyoruz haylanla yavaştan o konuya geçelim kalp kırmaya gerek yok kimse için
👍🙏Beyler başlıyoruz haylanla yavaştan o konuya geçelim kalp kırmaya gerek yok kimse için
gokayım 3.5 yıldır bir roll sözün var ne zaman baba ne zamanBeyler başlıyoruz haylanla yavaştan o konuya geçelim kalp kırmaya gerek yok kimse için
İnşallah bu da güzel geçer, takipteyizBeyler başlıyoruz haylanla yavaştan o konuya geçelim kalp kırmaya gerek yok kimse için
3.5 yıldır bu anı mı bekliyordun 😂😂gokayım 3.5 yıldır bir roll sözün var ne zaman baba ne zaman
Hojam trekking maksatlimi getirmişler polyannayiPolyannayı dağa kaldırmışlar olsun nefesimiz açıldı demiş yani anlayacağın önce atılan adama bakmak lazım atmaya değer mi diye Arif hocam
Ban yemek istemediğim için net bir cevap veremiyorum dostHojam trekking maksatlimi getirmişler polyannayi
gün gün sayıyorum elbet o dm bir gün yanacak hahshshs3.5 yıldır bu anı mı bekliyordun 😂😂