- 10,625
- 8,676
- 113
Daha almamışlar 6 6.30 gibi gelir büyük ihtimalle
Daha almamışlar 6 6.30 gibi gelir büyük ihtimalle
bazen siteler bu saatte geç gönderiyor sabah 9 dan sonra diyorlar sanki devlet sitesi aw25 30 cektım bu ay 4-5 defa burdan normalde hızlı gonderıyolardı
yapcak bisi yok gidelim duşumuzu alalım belkı kan verırken hemsıre tavlarızbazen siteler bu saatte geç gönderiyor sabah 9 dan sonra diyorlar sanki devlet sitesi aw
yemek yemedin dimiyapcak bisi yok gidelim duşumuzu alalım belkı kan verırken hemsıre tavlarız
yok aclıktan bayılacam karnım agrıyoyemek yemedin dimi
yav yeme bizi hangi maça bastın parayı söyle takip edelim ahshhshaLa Binance bi an sapıttı 47küsür
Bin dolar gösterdi vuramadım trusta lannnn bere
sık dişini bişi kalmadı kandan sonra yer yatarsınyok aclıktan bayılacam karnım agrıyo
Kada 98k dolar gardaşım hepinize benden 1500 trx ajzjxmdmyav yeme bizi hangi maça bastın parayı söyle takip edelim ahshhsha
Kuzen bı dm bakar mısınyapcak bisi yok gidelim duşumuzu alalım belkı kan verırken hemsıre tavlarız
Dostum atalım mı bekleyelimmiKada 98k dolar gardaşım hepinize benden 1500 trx ajzjxmdm
1500 çok 1000 yeterli kuzen ihtiyaç okadar 😅Kada 98k dolar gardaşım hepinize benden 1500 trx ajzjxmdm
Hallediyorum çok az kaldıDostum atalım mı bekleyelimmi
bu erkek değilse adım hamza değildir hoşgeldin abiBen geldim
Cihanım mutlu senelerKada 98k dolar gardaşım hepinize benden 1500 trx ajzjxmdm
Benimde karnım gurulduyor mutfağa gitmeye useniyorum . Bı iki hemsirede yedeğe al 😅yok aclıktan bayılacam karnım agrıyo
Öyle olsam bile ne yapacaksın ?bu erkek değilse adım hamza değildir hoşgeldin abi
ne yapabilirim şuanda sence ?Öyle olsam bile ne yapacaksın ?
Yok aga yatırım yaparsan 500 TL'ye çıkıyor bonus için demiyorum100 lira yatırıyor tek