- 42,438
- 33,844
- 113
Bol şans zengin olmadık mı halaEkli dosyayı görüntüle 907960Bugünü hatırlayan var mı betco düzelirse aynını yapıyoruz. ( Bu kez hezimet olmadan )Bol şans.
Bol şans zengin olmadık mı halaEkli dosyayı görüntüle 907960Bugünü hatırlayan var mı betco düzelirse aynını yapıyoruz. ( Bu kez hezimet olmadan )Bol şans.
Dost everyde oynaBetco NBA başlayana kadar bizi sahneye davet etse yeter dostlar 2 saat vakti var düzeldi düzeldi
düzsldi kankaBetco NBA başlayana kadar bizi sahneye davet etse yeter dostlar 2 saat vakti var düzeldi düzeldi
Maçlara bak bültendekidüzsldi kanka
Yavas yavas geliyor 5 oldu basketMaçlara bak bültendeki
Sen cik bi tarayici temizle geri dus gokaym🥳Betco NBA başlayana kadar bizi sahneye davet etse yeter dostlar 2 saat vakti var düzeldi düzeldi
Yapacaksan düşük oran dost bostona verGit gel yapıyor kuponlar da sonuçlanmıyor tam gelmedi yerine
hee neyse bekleriz daha varMaçlara bak bültendeki
güveniyorsan yapıştır kanka bi 100 k 🤣@GOKAYBET Boston a güveniyorum bugün
eksikleri var@GOKAYBET Boston a güveniyorum bugün
Hamza bu @GOKAYBET bizi gorurmu uyursak 😂😂hee neyse bekleriz daha var
Rüyanda mı 🤣🤣Hamza bu @GOKAYBET bizi gorurmu uyursak 😂😂
Kuzen elendin 😂😂Rüyanda mı 🤣🤣
Biz elensekte hep varız be kuzen 🤣 geçen ikasbetin çekilişinde kazanmış @GOKAYBET haber vermesem haberi olmayacaktı 😅Kuzen elendin 😂😂
Kuzen ben uzun zaman sonra suan bu kdr aktif oluyorum valla goko kazansn da para vermesn sendr kazan sende verme arkadasliginiz var olsn yeter 🙏✋Biz elensekte hep varız be kuzen 🤣 geçen ikasbetin çekilişinde kazanmış @GOKAYBET haber vermesem haberi olmayacaktı 😅