- 33,160
- 12,615
- 113
Suyu çok iç birşey olmaz Google’dan sor olmadıvalla öğlen uyumadan önce zurna yemiştim uyumusum kac saattir toktum cok acıktım sımdı kararsızım bu sefer doktordan azar yemeyelım mk
Suyu çok iç birşey olmaz Google’dan sor olmadıvalla öğlen uyumadan önce zurna yemiştim uyumusum kac saattir toktum cok acıktım sımdı kararsızım bu sefer doktordan azar yemeyelım mk
Bi saatte olsa gozunu kapatirsan ayrica bol su icersen hic birsey olmazuyumucam
knka valla bu yazıyı yazarken sigara içiyom sigaradan yana sorun oldugunu bilmiyordum tek aç gidilmesi gerekildigini biliyordum umarım kan değerleri farklı cıkmazSabaha boylesin @makina123
Knk su bol iç doktorlar öyle derdi bize çünkü / saat bile olsa gidin 1 lt en az su alın için temizler onu kanı demiştiknka valla bu yazıyı yazarken sigara içiyom sigaradan yana sorun oldugunu bilmiyordum tek aç gidilmesi gerekildigini biliyordum umarım kan değerleri farklı cıkmaz
Uykum gelmeye başladı holi için 10 TL trx inde olan birini bulsaydim keske@GOKAYBET naptın dostum kök saldık 🤣🤣
Bulursan 50 yap arkadaşına gönderden bana at 🤣Uykum gelmeye başladı holi için 10 TL trx inde olan birini bulsaydim keske
Valla kanka suan onu kovaliyom holi bi yaptırsam trx kodlarla zengin olurum yarın jsjsjs Gökay soğuk varsa attirim yaBulursan 50 yap arkadaşına gönderden bana at 🤣
kanka bana yapay zekayla güzel bir foto ayarlasana sıyah tonda hamzaxaslan yazsınValla kanka suan onu kovaliyom holi bi yaptırsam trx kodlarla zengin olurum yarın jsjsjs Gökay soğuk varsa attirim ya
Profil resmimi yapacan puhaakanka bana yapay zekayla güzel bir foto ayarlasana sıyah tonda hamzaxaslan yazsın
O yemiyor be kuzen trust ile 10 tl atılıyor ama tron ile ilginçBulursan 50 yap arkadaşına gönderden bana at 🤣
kanka bana yapay zekayla güzel bir foto ayarlasana sıyah tonda hamzaxaslan yazsın
Evet var mı hahhahaaO yemiyor be kuzen trust ile 10 tl atılıyor ama tron ile ilginç
İlla kripto yatırım mi olacakmış kuzenO yemiyor be kuzen trust ile 10 tl atılıyor ama tron ile ilginç