- 22,809
- 29,189
- 113
şu ikimisliden gelen 500u 5 yaptim hizlica simdi caprazlanan bi siteye atip 1.30 basip sizin holiganlara 10 ar lira göndereyim istersenız12 atmış
Ekli dosyalar
-
441.3 KB Görüntüleme: 19
şu ikimisliden gelen 500u 5 yaptim hizlica simdi caprazlanan bi siteye atip 1.30 basip sizin holiganlara 10 ar lira göndereyim istersenız12 atmış
Olur dostum vallaşu ikimisliden gelen 500u 5 yaptim hizlica simdi caprazlanan bi siteye atip 1.30 basip sizin holiganlara 10 ar lira göndereyim istersenız
İyi olur vallaşu ikimisliden gelen 500u 5 yaptim hizlica simdi caprazlanan bi siteye atip 1.30 basip sizin holiganlara 10 ar lira göndereyim istersenız
Ben attım kardo holiye kuzene destek çık yükselirsen joker deneriz sebepleniriz , 5 k yı çekemiyor musun bu siteden çaprazlamadan ?şu ikimisliden gelen 500u 5 yaptim hizlica simdi caprazlanan bi siteye atip 1.30 basip sizin holiganlara 10 ar lira göndereyim istersenız
Valla iyi olur dostşu ikimisliden gelen 500u 5 yaptim hizlica simdi caprazlanan bi siteye atip 1.30 basip sizin holiganlara 10 ar lira göndereyim istersenız
Bendeee😂 yarınımız boş geçmesinşu ikimisliden gelen 500u 5 yaptim hizlica simdi caprazlanan bi siteye atip 1.30 basip sizin holiganlara 10 ar lira göndereyim istersenız
şu ikimisliden gelen 500u 5 yaptim hizlica simdi caprazlanan bi siteye atip 1.30 basip sizin holiganlara 10 ar lira göndereyim istersenız
Kokuyu alıyorlar yeminle 🤣@makina123 ortalık 56 oldu Mq hemen helal la sana hahaha 😍😂😂😂😂
valla cok iyi olur dost kullanıcı adı vereyim mişu ikimisliden gelen 500u 5 yaptim hizlica simdi caprazlanan bi siteye atip 1.30 basip sizin holiganlara 10 ar lira göndereyim istersenız
bu altyapida capraz cekım var ama holigana atip cevirmeye gerek yok slotları cok kotu havale gelsın vbete atarim 100 tl 1.30 basip tron atarim sira sira oluyorsaBen attım kardo holiye kuzene destek çık yükselirsen joker deneriz sebepleniriz , 5 k yı çekemiyor musun bu siteden çaprazlamadan ?
Özelden yatırım tron adresi 10 tl ve tutar göndersinler sana dostum isteyenler yardımcı olursun o şekilde helal olsun 1in 1000 olsun ekranın 7 dolsun 😍👋👋bu altyapida capraz cekım var ama holigana atip cevirmeye gerek yok slotları cok kotu havale gelsın vbete atarim 100 tl 1.30 basip tron atarim sira sira oluyorsa
Senin için değil kanka 😅Bendeee😂 yarınımız boş geçmesin
aynen öyle yapıcaz cekım gelsınde onceÖzelden yatırım tron adresi 10 tl ve tutar göndersinler sana dostum isteyenler yardımcı olursun o şekilde helal olsun 1in 1000 olsun ekranın 7 dolsun 😍👋👋
Tamamdır dostum bekliyoruzbu altyapida capraz cekım var ama holigana atip cevirmeye gerek yok slotları cok kotu havale gelsın vbete atarim 100 tl 1.30 basip tron atarim sira sira oluyorsa
Bulayım mı kanka 😅Şu Nalet maçlar nolmus bilgisi olan varmi bulamadım Ekli dosyayı görüntüle 908049
Sen biliyon aga müsaitsenBulayım mı kanka 😅
Bakıyorum vp gelirimSen biliyon aga müsaitsen
Toledo 32.41 iy wonŞu Nalet maçlar nolmus bilgisi olan varmi bulamadım Ekli dosyayı görüntüle 908049