- 22,451
- 12,992
- 113
1. GelmisŞu Nalet maçlar nolmus bilgisi olan varmi bulamadım Ekli dosyayı görüntüle 908049
1. GelmisŞu Nalet maçlar nolmus bilgisi olan varmi bulamadım Ekli dosyayı görüntüle 908049
Tutmuş o zaman eyvallah1. Gelmis
TutmusŞu Nalet maçlar nolmus bilgisi olan varmi bulamadım Ekli dosyayı görüntüle 908049
Oraya çok güvenme bence 😅Tutmuş o zaman eyvallah
Eyvallah agaToledo 32.41 iy won
Niye ne olmuş sana guvenmesin benceOraya çok güvenme bence 😅
Kardeş sende niye gülücük atiyonEyvallah aga
Yalan söylemez herhalde amacı ne olsun ki zaten yanlış bakar o ayrıOraya çok güvenme bence 😅
33.30 da WildcastŞu Nalet maçlar nolmus bilgisi olan varmi bulamadım Ekli dosyayı görüntüle 908049
Komik geldi gerekeni söyledim ağır gel kardesKardeş sende niye gülücük atiyon
İy sonucu soruyor adam iy 3 farkla gelmiş sen maç sonucu 1 fark önde diyorsunNiye ne olmuş sana guvenmesin bence
Reis pisman ettin bizi neye yanlış bakıcım iyilik edende kabahatYalan söylemez herhalde amacı ne olsun ki zaten yanlış bakar o ayrı![]()
Bende gülücük attım kanka zkdmfKomik geldi gerekeni söyledim ağır gel kardes
Tamam onu görmedim sonradan sildim geriİy sonucu soruyor adam iy 3 farkla gelmiş sen maç sonucu 1 fark önde diyorsun
Kupon gelmiş galiba dost yanlış bakmadiysamŞu Nalet maçlar nolmus bilgisi olan varmi bulamadım Ekli dosyayı görüntüle 908049
Ondan dedim bende çok güvenme diye 😅Tamam onu görmedim sonradan sildim geri
Ağacım iyi sabahlar laf yetistiremicem sana , sana bak diyende olmadı kalbini kirmiyim olur muReis pisman ettin bizi neye yanlış bakıcım iyilik edende kabahat
Esrefin orada kafayı yedi bu arkadaş çokta şey etme tahirim 😅Ağacım iyi sabahlar laf yetistiremicem sana , sana bak diyende olmadı kalbini kirmiyim olur mu