- 10,639
- 8,681
- 113
@tahir1603 roll acta takipleyek dostum
Gelmiş laŞu Nalet maçlar nolmus bilgisi olan varmi bulamadım Ekli dosyayı görüntüle 908049
Doğrudur aga bana çatmasin dermanım yok uğraşamam vallaEsrefin orada kafayı yedi bu arkadaş çokta şey etme tahirim 😅
Gerçekten mi hayır olamaz asla neden içip içip öpersin 🤣🤣 hoş gelmissen dostumGelmiş la
Başka zaman aga@tahir1603 roll acta takipleyek dostum
Forumdan ayrilamiyoruz ki hosgelekGerçekten mi hayır olamaz asla neden içip içip öpersin 🤣🤣 hoş gelmissen dostum
Oyuncuyuz diyoz inanmiyonGelmiş la
ya allah ya sabır son 500 tl vardı bırakmayacaksınız bana bi roll açayım@tahir1603 roll acta takipleyek dostum
Ama maçları bulamıyor 🤣🤣Oyuncuyuz diyoz inanmiyon
Yapıştır gelsin yada at bana ben açarım sen uğraşma yorulma dostum 🤣🤣🤣ya allah ya sabır son 500 tl vardı bırakmayacaksınız bana bi roll açayım
Sofascore kullanmayan oyuncu mu olur tahirimOyuncuyuz diyoz inanmiyon
Sorma hep de bu NCAA maçları böyle oluyo bulana kadar çatliyomAma maçları bulamıyor 🤣🤣
Takım adı yaziyom tanzanya ya goturuyo beni basket bakicakken kriket gösteriyor çözemedimSofascore kullanmayan oyuncu mu olur tahirim
Ugrasmana gerek yokki dostum NCAA maç sonuçları yaz direk çıkıyor hepsi 🤣Sorma hep de bu NCAA maçları böyle oluyo bulana kadar çatliyom
Sofascore basket bolumunde var la sonuçları öyle detaylı araştırmaya gerek yokmusTakım adı yaziyom tanzanya ya goturuyo beni basket bakicakken kriket gösteriyor çözemedim
Ugrasmana gerek yokki dostum NCAA maç sonuçları yaz direk çıkıyor hepsi 🤣
Iyi Oyuncunun cahili makbuldur öğrenicez hshdsaSofascore basket bolumunde var la sonuçları öyle detaylı araştırmaya gerek yokmus
Ooo kardom parayı bulmuş hemen ense köküne yapışasın geldi heeee ajsjssmsmm😅😅😅ya allah ya sabır son 500 tl vardı bırakmayacaksınız bana bi roll açayım
Kod mod derken 3x kaptı kaçtı yakışır ak47 kardoma ne dedim sana 1in 1000 olsun hahahbeyler mojoda capraz cekım var mi bi sorayim gondereyım 2 attim 6 oldu 1dkda kod ıcın atmıstım