- 22,483
- 13,020
- 113
Suç bendeki ben baktımAğacım iyi sabahlar laf yetistiremicem sana , sana bak diyende olmadı kalbini kirmiyim olur mu
Suç bendeki ben baktımAğacım iyi sabahlar laf yetistiremicem sana , sana bak diyende olmadı kalbini kirmiyim olur mu
@Shellac bu adam benden ne istiyor sürekli mobbing yapıyor banaEsrefin orada kafayı yedi bu arkadaş çokta şey etme tahirim 😅
Uğurlu geldik desene 🤣beyler mojoda capraz cekım var mi bi sorayim gondereyım 2 attim 6 oldu 1dkda kod ıcın atmıstım
Napiom kardeş ben sana 😅@Shellac bu adam benden ne istiyor sürekli mobbing yapıyor bana
La hep laf sayın benden üstün bir varlık olduğunu düşünmüyorum o yüzden saymaNapiom kardeş ben sana 😅
ben sana 200 atayım ibandan sen 50 şer salla arkadaşlara hic ugrasmayalım@makina123 öyle bir riske girme benim trusttan çocukların hesaba 10 lira atarım ben çek sen bakiyeni dmleşiriz uğraşma kardo
Supertoto ben bilirim dost .dArkadaşlar Ballı bir bonus buldum 500 1 kyap 100 yatir 1000 cek
Türkçe mealini söyleyecek biri var mı ben ne dediğini anlamadım arkadaşınLa hep laf sayın benden üstün bir varlık olduğunu düşünmüyorum o yüzden sayma
Çok gerginsin sakinleş takılma ufak şeylere iyi sabahlar cümletenSuç bendeki ben baktım
Tamam çözeriz kaç kişiyse bana yazsınlar dm den Holi yatırım tron İd ve yatırım tutarıben sana 200 atayım ibandan sen 50 şer salla arkadaşlara hic ugrasmayalım
Valla buldum gulmeyinArkadaşlar Ballı bir bonus buldum 500 1 kyap 100 yatir 1000 cek
250 atayim iban salla sen bu 5 liye gonderTamam çözeriz kaç kişiyse bana yazsınlar dm den Holi yatırım tron İd ve yatırım tutarı
He iyi yatırımı olmayanlar baksın supertotobey 500 ekliyorSupertoto ben bilirim dost .d
Tamam çözeriz kaç kişiyse bana yazsınlar dm den Holi yatırım tron İd ve yatırım tutarı
Atınca haber verinde ileteyim kuzen ben yalnız 2 hesap var bende kız arkadaşımınkiyle 🤣ben sana 200 atayım ibandan sen 50 şer salla arkadaşlara hic ugrasmayalım
Tamam kardo atıyorum250 atayim iban salla sen bu 5 liye gonder
Eywallah dostum saolasin250 atayim iban salla sen bu 5 liye gonder
adam görün adam250 atayim iban salla sen bu 5 liye gonder