TebriklerŞansın bol olsun kral Ben günü kurtardım ufaktan Yeter bana bu fazlasında Gözüm Yok Ekli dosyayı görüntüle 906910
Eyvallah GökayTebrikler
Alsaydın keşkeeLer wojcik ilk seti kazanır tenis
Tebriker Muro 😁😎Şansın bol olsun kral Ben günü kurtardım ufaktan Yeter bana bu fazlasında Gözüm Yok Ekli dosyayı görüntüle 906910
Alıyorum 501 götürüp hemen kafamı yapıyorum yoksa var ya yukarı çıkacağım da işte günlük bir iki tane böyle maç yakalasam yetiyor banaTebriker Muro 😁😎
Bir tane arkadaş yazmış 40 bin liram var bunu 100.000 nasıl yaparım yemin ediyorum o Arkadaşa verecektim bunu baktım bir tanesi yazmış Orada isim vermeyeyim tartışmışlar demiş işte para peşinde olanlar maç verir gibisinden o yüzden maç atmadım ortayaTebriker Muro 😁😎
Kaçırmış 100 üBir tane arkadaş yazmış 40 bin liram var bunu 100.000 nasıl yaparım yemin ediyorum o Arkadaşa verecektim bunu baktım bir tanesi yazmış Orada isim vermeyeyim tartışmışlar demiş işte para peşinde olanlar maç verir gibisinden o yüzden maç atmadım ortaya
Söyleyecektim de vazgeçtim ilk yarıda bir bir biter o maç Sen diyorsun ya iki buçuk üstKaçırmış 100 ü
Atma Muro boş ver . Kötü sen olursun sonraBir tane arkadaş yazmış 40 bin liram var bunu 100.000 nasıl yaparım yemin ediyorum o Arkadaşa verecektim bunu baktım bir tanesi yazmış Orada isim vermeyeyim tartışmışlar demiş işte para peşinde olanlar maç verir gibisinden o yüzden maç atmadım ortaya
Bak mesela bunda yanıldım bir buçuk üst ilk yarı biter diyordum 2,5 olmuş bileKaçırmış 100 ü
Yok Kral bundan sonra öyle Maç falan yok yekten kendim arka planda oynarımAtma Muro boş ver . Kötü sen olursun sonra
Baktım 2.75 oranı vardı girmedim biliyor musun 2,5 üstüne 137 sallayacaktım kısmet 600 çekim verdim kafamı yatacağım öyle2-1 oldu bugün ne dediysem gelio gibi ama para uok hahaha
GüzellDep atti
Ahh beBaktım 2.75 oranı vardı girmedim biliyor musun 2,5 üstüne 137 sallayacaktım kısmet 600 çekim verdim kafamı yatacağım öyle