- 56,241
- 16,376
- 113
Bol şans diliyorum 🥰Beyler bi 10 dk bekleticem 3 arkadaşa ulaştım 1 kişiye daha ulaşacağım ulaştıklarım da beklesin 10 dk
Bol şans diliyorum 🥰Beyler bi 10 dk bekleticem 3 arkadaşa ulaştım 1 kişiye daha ulaşacağım ulaştıklarım da beklesin 10 dk
Bişi dedim yalan söylüyorum düşünuldu bazi arkadaşlar da alay etti de kendimi açıklamak istedimNe alaka la
Gel bide bana ulaş kral beBeyler bi 10 dk bekleticem 3 arkadaşa ulaştım 1 kişiye daha ulaşacağım ulaştıklarım da beklesin 10 dk
Usta orası harbiden soğukmuş haşuan hıssedılen -10 15 falan sigaraya balkona cıktım soğuktan bacaklarıma ağrı girdi yemın ederım
Ekli dosyayı görüntüle 917738
Tebrikler ramiz amcaKesene bereket @GOKAYBET ödül gelmiştir
Yaslandk biz broombiz başaramıyoruz ya bizden olmaz
Bol şans biz yine neyi yanlış yaptık anlamadım o kadar takibe yine seçilmedikKesene bereket @GOKAYBET ödül gelmiştir
Porsuk donmus normaldir mk 😂😂şuan hıssedılen -10 15 falan sigaraya balkona cıktım soğuktan bacaklarıma ağrı girdi yemın ederım
Bol şans biz yine neyi yanlış yaptık anlamadım o kadar takibe yine seçilmedik
Bende ilk kupondan beri buradayım ödül 4 kişilikti yapcak bişey yok sağlık olsunBol şans biz yine neyi yanlış yaptık anlamadım o kadar takibe yine seçilmedik
Bol şans biz yine neyi yanlış yaptık anlamadım o kadar takibe yine seçilmedik
Olmaz olamaz dediler fatih ölmüs 😂😂😂4. Henüz seçilmedi dostum sakin
4. Olmak ıcın twerk yapılır4. Henüz seçilmedi dostum sakin
Bende az önce düştüm karda kaydımşuan hıssedılen -10 15 falan sigaraya balkona cıktım soğuktan bacaklarıma ağrı girdi yemın ederım
Daim olsun kazancın hep kazan4. Henüz seçilmedi dostum sakin
Öyle aga sen bak sorun yok tebrikler tekrarAyrıca Beyler 28 adam takip etmiş olsa 4 kişi secsek 24 kişi bir şeyleri yanlış mı yapmış olacak ne alakadir bu