- 7,537
- 2,466
- 113
Seç 4. De gidek aga yapcak bişey yok sağlık olsun1-3 kişi mecburen açıkta kalıyor ya hani tahmin
Seç 4. De gidek aga yapcak bişey yok sağlık olsun1-3 kişi mecburen açıkta kalıyor ya hani tahmin
sen burda ne arıyon gel kahve içekBende az önce düştüm karda kaydım![]()
Yok ben hiçbir rolde seçilmiyorum çok istisna o sebeple ayrıca 28 değil 5-6 kişi sürekli takip etti bunu biliyoruzAyrıca Beyler 28 adam takip etmiş olsa 4 kişi secsek 24 kişi bir şeyleri yanlış mı yapmış olacak ne alakadir bu
Takma dost sen seç hakk edeniAyrıca Beyler 28 adam takip etmiş olsa 4 kişi secsek 24 kişi bir şeyleri yanlış mı yapmış olacak ne alakadir bu
Hocam dm bakar mısın hâlâ mesaj atıyorsun buraya gereksizYok ben hiçbir rolde seçilmiyorum çok istisna o sebeple ayrıca 28 değil 5-6 kişi sürekli takip etti bunu biliyoruz
Tebrikler tekrardanTamam ulaşıldı 4 arkadaşa teşekkürler eşlik eden herkese 1-2 dışarda kalan arkadaş da sonraki rollde direkt ödül sahibidir.
Yav kendi ağzınla demiyor musun 6 kişi takip ettik diye ödül 4 kişiye gidiyor 2 kişi mecburen dışarda beyler sorgulanacak zerre durum yokYok ben hiçbir rolde seçilmiyorum çok istisna o sebeple ayrıca 28 değil 5-6 kişi sürekli takip etti bunu biliyoruz
Tekrardan Tebrikler dost iyi akşamlarYav kendi ağzınla demiyor musun 6 kişi takip ettik diye ödül 4 kişiye gidiyor 2 kişi mecburen dışarda beyler sorgulanacak zerre durum yok
bu havada tisort şort cıkcan 1 saat dolancan harbi harbi donmaya yakın eve gircen soguga alısınca -50 de olsa hasta olunmuyorPorsuk donmus normaldir mk 😂😂
Sonraki rolde kadar Allah'a emanet dostTamam ulaşıldı 4 arkadaşa teşekkürler eşlik eden herkese 1-2 dışarda kalan arkadaş da sonraki rollde direkt ödül sahibidir.
Eskisehir anlatilmaz yasanir makine uni okudum bem orda hay gidi gunler heybu havada tisort şort cıkcan 1 saat dolancan harbi harbi donmaya yakın eve gircen soguga alısınca -50 de olsa hasta olunmuyor
anadolu muEskisehir anlatilmaz yasanir makine uni okudum bem orda hay gidi gunler hey
Porsuk meslek te okudumanadolu mu
st petersburgdan farkı yok buranın yaşam zorPorsuk meslek te okudum
Allah yardimciniz ola 😂st petersburgdan farkı yok buranın yaşam zor
@joafelixBaşarılı olup 3 arkadaşa ulaşabilmek hedefimiz.
Bol şans
5/5~ Başarılı✅
4 arkadaşa ulaşım sağlandı.