- 10,731
- 10,627
- 113
Wwowo tomates çorbasii
Ne güzel demiş şair yeşil olan herşey paradan güzeldir diye
Çok iyi hızlıca
Konu başında dedim ki 10x çevrim çok ben olsam almam 1x çevrimli yerler var dedim ne var bundaHem onu dedi hem takip mi etti
160 a talibim dost 😂
Saygı duyarımKonu başında dedim ki 10x çevrim çok ben olsam almam 1x çevrimli yerler var dedim ne var bunda
Eyvallah kuzen bekliyoruz @GOKAYBET kesene bereketBeyler Forum kurallarina uymamız gereği şimdi 4 arkadaşa özelden ulaşım yapacağım ama beni tanıyan bilir kripto harici dağıtım yok mesaj attığımda iletmezseniz sonraki arkadaşa geçer ödül tekrarda teşekkürler eşlik ettiğiniz için
Eline sağlık keser bereketBeyler Forum kurallarina uymamız gereği şimdi 4 arkadaşa özelden ulaşım yapacağım ama beni tanıyan bilir kripto harici dağıtım yok mesaj attığımda iletmezseniz sonraki arkadaşa geçer ödül tekrardan teşekkürler eşlik ettiğiniz için
Ne demiş Napolyon para para paraNe güzel demiş şair yeşil olan herşey paradan güzeldir diye
Bende var krıpto sorun olmazBeyler Forum kurallarina uymamız gereği şimdi 4 arkadaşa özelden ulaşım yapacağım ama beni tanıyan bilir kripto harici dağıtım yok mesaj attığımda iletmezseniz sonraki arkadaşa geçer ödül tekrardan teşekkürler eşlik ettiğiniz için
Senin varlığın yeter metingsBende var krıpto sorun olmaz
Dost Eşrefin rolünden beri banaa sözün vardı ✋ne
Beyler Forum kurallarina uymamız gereği şimdi 4 arkadaşa özelden ulaşım yapacağım ama beni tanıyan bilir kripto harici dağıtım yok mesaj attığımda iletmezseniz sonraki arkadaşa geçer ödül tekrardan teşekkürler eşlik ettiğiniz için
Hemen hemenO zaman hızlı bir inceleme🧐
Kesenw bwreket almıs kadar oldukSenin varlığın yeter metings
Dost neyden bahsettiğini anlayamıyorum ama canın sağolsunDost Eşrefin rolünden beri banaa sözün vardı ✋
Bende kripto yok sorun büyük mü yoksa küçüçük müSenin varlığın yeter metings