- 8,677
- 7,339
- 113
hatunlari dehset dimi😂😂Çinliler Koreliler Filipinler bunları varya
hatunlari dehset dimi😂😂Çinliler Koreliler Filipinler bunları varya
Yaş 50-60 vardır senin 30 yıl önceyi bildiğine göre 🤣eskiden orada insaat malazemesi satanlar olurda eski dedigim 30 sene once
Çekik gözlü sevmiyorumhatunlari dehset dimi😂😂
Kanka sen daha iyi biliyordrsun. İstanbulluyum ben pek anlamam Ankara'dan. Ama en baba elit yerlerde takıldım. Yani gece hayatı çok hızlıydı rüzgarlı sokakta.Elitmiydi hahahah kanka 30 yıldır Ankara'dayım sen elit yerler görmemişsin orası Yenidoğan Çinçin Hıdırlığın hırsızları ile dolu oraya paran yoksa eğlenmeye gidersin paran çoksa maltepe tarafına gidersin başka bir albenisi yok
52 lik çıtırYaş 50-60 vardır senin 30 yıl önceyi bildiğine göre 🤣
53😂😂52 lik çıtır
Sen daha o tombeti çekemedim ihtiyar lahatunlari dehset dimi😂😂
yokSen daha o tombeti çekemedim ihtiyar la
Niye o donmedimi adam
4 gun 7 saat 36 dakiia52 lik çıtır
o kim laNiye o donmedimi adam
Tama aktif promo koddaki adamo kim la
herkese inanmaTama aktif promo koddaki adam
10 sene önce orada kristalde Hüseyin kağıt çıkardı her hafta dinlemeye giderdim o zamanlar hızlıydı orası şimdi daha çok mekan açıldı insanlar tam dibine vurmak için başka yerlere kaydı orası gelişmedi ama dediğin dönemler hızlıydı şimdi ne mekanlar var aklın durur mekanın içinde en az yüz tane kız var hepsi en baba 23 yaşında üzülmek mi dersin eğlenmek mi dersin bilmiyorum bende çok takıldımda , giden için güzel kalan için kaybolan hayatlarKanka sen daha iyi biliyordrsun. İstanbulluyum ben pek anlamam Ankara'dan. Ama en baba elit yerlerde takıldım. Yani gece hayatı çok hızlıydı rüzgarlı sokakta.
Doğru ihtiyar iyi adamsin sen ama kusurumuz olduysa kb helal et la hakkını ohtiyarherkese inanma
estDoğru ihtiyar iyi adamsin sen ama kusurumuz olduysa kb helal et la hakkını ohtiyar
Abi sende hakkını helal et la bu adama herkes güvensin ben banka hesabimin şifresini verdim o kadarki güveniyorum kimseye yamuk yapmaz10 sene önce orada kristalde Hüseyin kağıt çıkardı her hafta dinlemeye giderdim o zamanlar hızlıydı orası şimdi daha çok mekan açıldı insanlar tam dibine vurmak için başka yerlere kaydı orası gelişmedi ama dediğin dönemler hızlıydı şimdi ne mekanlar var aklın durur mekanın içinde en az yüz tane kız var hepsi en baba 23 yaşında üzülmek mi dersin eğlenmek mi dersin bilmiyorum bende çok takıldımda , giden için güzel kalan için kaybolan hayatlar
hayirdir intihar mi edecen deveciAbi sende hakkını helal et la
Yok la ihtiyar shellaca yazdım burayı kapatacam yeter artık kanser olacam yoksa 1 ay kapatttiravamhayirdir intihar mi edecen deveci