Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Golcümetin/ Beijing-jilin 161.5 Üst

Kupon Miktarı
500
Kupon Oranı
3.73

Uzman

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,569
769
113
Elitmiydi hahahah kanka 30 yıldır Ankara'dayım sen elit yerler görmemişsin orası Yenidoğan Çinçin Hıdırlığın hırsızları ile dolu oraya paran yoksa eğlenmeye gidersin paran çoksa maltepe tarafına gidersin başka bir albenisi yok
Kanka sen daha iyi biliyordrsun. İstanbulluyum ben pek anlamam Ankara'dan. Ama en baba elit yerlerde takıldım. Yani gece hayatı çok hızlıydı rüzgarlı sokakta.

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,261
20,843
113
Kanka sen daha iyi biliyordrsun. İstanbulluyum ben pek anlamam Ankara'dan. Ama en baba elit yerlerde takıldım. Yani gece hayatı çok hızlıydı rüzgarlı sokakta.
10 sene önce orada kristalde Hüseyin kağıt çıkardı her hafta dinlemeye giderdim o zamanlar hızlıydı orası şimdi daha çok mekan açıldı insanlar tam dibine vurmak için başka yerlere kaydı orası gelişmedi ama dediğin dönemler hızlıydı şimdi ne mekanlar var aklın durur mekanın içinde en az yüz tane kız var hepsi en baba 23 yaşında üzülmek mi dersin eğlenmek mi dersin bilmiyorum bende çok takıldımda , giden için güzel kalan için kaybolan hayatlar

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
18,397
10,062
113
10 sene önce orada kristalde Hüseyin kağıt çıkardı her hafta dinlemeye giderdim o zamanlar hızlıydı orası şimdi daha çok mekan açıldı insanlar tam dibine vurmak için başka yerlere kaydı orası gelişmedi ama dediğin dönemler hızlıydı şimdi ne mekanlar var aklın durur mekanın içinde en az yüz tane kız var hepsi en baba 23 yaşında üzülmek mi dersin eğlenmek mi dersin bilmiyorum bende çok takıldımda , giden için güzel kalan için kaybolan hayatlar
Abi sende hakkını helal et la bu adama herkes güvensin ben banka hesabimin şifresini verdim o kadarki güveniyorum kimseye yamuk yapmaz