Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Golcümetin / Kasa 1K Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hamzaxaslan

♠️♥️♣️♦️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,610
12,578
113
yav biz en baştan beri burda takipledik bişi demdik bol kazançlar diyip geçeceksiniz neyi uzatıyorsunuz allah ıcın tüm kasayı dağıtsın mı adam sanki ne kazandı kesene bereket meto

Passion90

Düşman arıyorsan, aynaya bak.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,679
23,483
113
Hocam o konuda en çok ben bağırdım gir konuya bak ben orada hepimizi savundum bende en baştan beri takip ettim gitti takip etmeyenlere verdi bende savundum orada bizi ki benim kadar kimse zıplatmadı bende bir daha esrefin konusuna girmem benim için bitti konu sen değilsin kırdıysam özür dilerim
Kanka lafım sana değil. Ortaya. 300-500 ihya etmez bizi kumarbaz adamlarız isyan etmek normal ama eskiden forumda insanlar bu kadar saldırgan değildi. Kendi adıma konuşayım rolling yaptım kazanınca 2 dediysem 5 kişiye attım. Burda iyiyim güzelim adamım vs demiyorum. Ama Multi ve yan hesaplar forumun huzurunu alt üst etti. Sen ben sorun değil Anla. Sert çıktıysam sende kusura bakma

Erhan2121

Nefsini ıslah etmeyen başkasını ıslah edemez ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
48,863
53,624
113
yav biz en baştan beri burda takipledik bişi demdik bol alanlar diyip geçeceksiniz neyi uzatıyorsunuz allah ıcın tüm kasayı dağıtsın mı adam sanki ne kazandı kesene bereket meto
Foruma hiç bir katkısı olmayan kişiler hak dava edince insan deliriyor ben sırf bu yüzden 5 10 defa ban yedim dost

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,420
20,969
113
Siteminizi golcü metroya değil ödül aldıkça hesap değiştiren çakallara sorun reisler.
1 kişi beş kere ödül alıyor 😂😂😂😂

Ciqlett

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,829
2,979
113
Kanka lafım sana değil. Ortaya. 300-500 ihya etmez bizi kumarbaz adamlarız isyan etmek normal ama eskiden forumda insanlar bu kadar saldırgan değildi. Kendi adıma konuşayım rolling yaptım kazanınca 2 dediysem 5 kişiye attım. Burda iyiyim güzelim adamım vs demiyorum. Ama Multi ve yan hesaplar forumun huzurunu alt üst etti. Sen ben sorun değil Anla. Sert çıktıysam sende kusura bakma
Eyvallah hocam baş tacısın açta rol kazanalım 😀

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...