- 26,626
- 12,631
- 113
yav biz en baştan beri burda takipledik bişi demdik bol kazançlar diyip geçeceksiniz neyi uzatıyorsunuz allah ıcın tüm kasayı dağıtsın mı adam sanki ne kazandı kesene bereket meto
Ciklette aynı şeyi yazmıştı rolling i pek takip edemedim görmedim Dedim emeğinize sağlık dedim yaYok ben bişey demedim tebrij ettim 1 saatten fazla takipteydim sadece insan elinize sağlık der mesele ödül deil belesci demek kolay
Kanka lafım sana değil. Ortaya. 300-500 ihya etmez bizi kumarbaz adamlarız isyan etmek normal ama eskiden forumda insanlar bu kadar saldırgan değildi. Kendi adıma konuşayım rolling yaptım kazanınca 2 dediysem 5 kişiye attım. Burda iyiyim güzelim adamım vs demiyorum. Ama Multi ve yan hesaplar forumun huzurunu alt üst etti. Sen ben sorun değil Anla. Sert çıktıysam sende kusura bakmaHocam o konuda en çok ben bağırdım gir konuya bak ben orada hepimizi savundum bende en baştan beri takip ettim gitti takip etmeyenlere verdi bende savundum orada bizi ki benim kadar kimse zıplatmadı bende bir daha esrefin konusuna girmem benim için bitti konu sen değilsin kırdıysam özür dilerim
Foruma hiç bir katkısı olmayan kişiler hak dava edince insan deliriyor ben sırf bu yüzden 5 10 defa ban yedim dostyav biz en baştan beri burda takipledik bişi demdik bol alanlar diyip geçeceksiniz neyi uzatıyorsunuz allah ıcın tüm kasayı dağıtsın mı adam sanki ne kazandı kesene bereket meto
Metin pizza yiyor hala puahah
Belesci demen hoş deildi neyse abi bol kazançlar Allah'a emanet inşallah kazanırsınız hepinizCiklette aynı şeyi yazmıştı rolling i pek takip edemedim görmedim Dedim emeğinize sağlık dedim ya
Berlinbet link var mı
adamlar 15k20k mesajı var bakiyosun 2k tepkime puanı var 0 konu açma sadece roll takibiForuma hiç bir katkısı olmayan kişiler hak dava edince insan deliriyor ben sırf bu yüzden 5 10 defa ban yedim dost
Loading=yükleniyor kardeşimLoading nedir la puaha
Eyvallah hocam baş tacısın açta rol kazanalım 😀Kanka lafım sana değil. Ortaya. 300-500 ihya etmez bizi kumarbaz adamlarız isyan etmek normal ama eskiden forumda insanlar bu kadar saldırgan değildi. Kendi adıma konuşayım rolling yaptım kazanınca 2 dediysem 5 kişiye attım. Burda iyiyim güzelim adamım vs demiyorum. Ama Multi ve yan hesaplar forumun huzurunu alt üst etti. Sen ben sorun değil Anla. Sert çıktıysam sende kusura bakma
Var varBerlinbet link var mı
Dua edin de başaralım 😁Eyvallah hocam baş tacısın açta rol kazanalım 😀
Cekilis konusu açıp ban yedim dost forum da çok değişik insanlar var uzak durmak lazım ciddenadamlar 15k20k mesajı var bakiyosun 2k tepkime puanı var 0 konu açma sadece roll takibi
Emin misinDua edin de başaralım 😁
Biriniz kazanın ne olur bana devir edin 1. Adım da 78 saniyede lose yapayım
Ben sana inanıyorum kardeşimDua edin de başaralım 😁
HaydaaaBen sana inanıyorum kardeşim