Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Golcümetin / Kasa 1K Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

snnemre

Atanamamış Tipster
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,368
3,612
113
Neyi dicem la bu konular da laf edince ban yiyorum rol parası atarsin anlarim ama sen rol parası vermemişsin ki adama
Kardeşim sana hayatında başarılar. Sen mi belirliyosun bu forumda kimin nasıl ne şekilde hareket edeceğini. Geçende bana Burdan bi dostum bu şekilde yap dedi kazanç yarı yarıya dedi başarılı oldum roll ödüllerini kendi hakkımdan verdim. Her konuda bi fikrin olmasın naçizane

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,849
17,900
113
Kardeşim sana hayatında başarılar. Sen mi belirliyosun bu forumda kimin nasıl ne şekilde hareket edeceğini. Geçende bana Burdan bi dostum bu şekilde yap dedi kazanç yarı yarıya dedi başarılı oldum roll ödüllerini kendi hakkımdan verdim. Her konuda bi fikrin olmasın naçizane
Dur dost kavga çıkmasın, erhanim yeni geldi banlanmasını istemiyorum onun adına ben özür diliyorum.

Erhan2121

Nefsini ıslah etmeyen başkasını ıslah edemez ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,121
53,912
113
La sen niye bu kadar tepki verdin ki ben sana kötü birsey demedim ki bu kadar tepkiye ne gerek var baktım adama para kalmıyor ondan dedim dilediğine ne verirsen ver ben metini tanıdığım için dedim

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,849
17,900
113
La sen niye bu kadar tepki verdin ki ben sana kötü birsey demedim ki bu kadar tepkiye ne gerek var baktım adama para kalmıyor ondan dedim dilediğine ne verirsen ver ben metini tanıdığım için dedim
Dost bosver ortada birsey yok dış güçler ihbar eder şimdi. Başka konuya geçelim kanaatimce

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...