- 8,777
- 7,420
- 113
onun kalbiniAltın kalpli meto
onun kalbiniAltın kalpli meto
Hangi rollerden hoşlanırsın ona göre forumca hareket edelimBen bu şekilde rollere karşıyım dost ama senin bileceğin iş sansin bol olsun dost
Biraz moralim bozuk ama olsunNbr nasılsın
Keyfin nasıl
Yanlış mı yaptık dostGolcümetin dosta roll actirdigi için @snnemre ye teessüf ederim.
Neyi dicem la bu konular da laf edince ban yiyorum rol parası atarsin anlarim ama sen rol parası vermemişsin ki adamaHangi rollerden hoşlanırsın ona göre forumca hareket edelim
Sahte metine actirdin dost gerçek Metine açtiracaktin. @Metings1905Yanlış mı yaptık dost
Kardeşim sana hayatında başarılar. Sen mi belirliyosun bu forumda kimin nasıl ne şekilde hareket edeceğini. Geçende bana Burdan bi dostum bu şekilde yap dedi kazanç yarı yarıya dedi başarılı oldum roll ödüllerini kendi hakkımdan verdim. Her konuda bi fikrin olmasın naçizaneNeyi dicem la bu konular da laf edince ban yiyorum rol parası atarsin anlarim ama sen rol parası vermemişsin ki adama
Yok o benim yanıma yanaşamaz ispiyoncuSahte metine actirdin dost gerçek Metine açtiracaktin. @Metings1905
Dur dost kavga çıkmasın, erhanim yeni geldi banlanmasını istemiyorum onun adına ben özür diliyorum.Kardeşim sana hayatında başarılar. Sen mi belirliyosun bu forumda kimin nasıl ne şekilde hareket edeceğini. Geçende bana Burdan bi dostum bu şekilde yap dedi kazanç yarı yarıya dedi başarılı oldum roll ödüllerini kendi hakkımdan verdim. Her konuda bi fikrin olmasın naçizane
La sen niye bu kadar tepki verdin ki ben sana kötü birsey demedim ki bu kadar tepkiye ne gerek var baktım adama para kalmıyor ondan dedim dilediğine ne verirsen ver ben metini tanıdığım için dedimKardeşim sana hayatında başarılar. Sen mi belirliyosun bu forumda kimin nasıl ne şekilde hareket edeceğini. Geçende bana Burdan bi dostum bu şekilde yap dedi kazanç yarı yarıya dedi başarılı oldum roll ödüllerini kendi hakkımdan verdim. Her konuda bi fikrin olmasın naçizane
Ya yok hocam fikir belirtirtik sadece arkadaşi da seviyorum benDur dost kavga çıkmasın, erhanim yeni geldi banlanmasını istemiyorum onun adına ben özür diliyorum.
Dost bosver ortada birsey yok dış güçler ihbar eder şimdi. Başka konuya geçelim kanaatimceLa sen niye bu kadar tepki verdin ki ben sana kötü birsey demedim ki bu kadar tepkiye ne gerek var baktım adama para kalmıyor ondan dedim dilediğine ne verirsen ver ben metini tanıdığım için dedim
Aynen oda var yine ban yemim bos yere ban manyağı oldum resmenDost bosver ortada birsey yok dış güçler ihbar eder şimdi. Başka konuya geçelim kanaatimce
Hikmetin konu iyidi tek gole kaldi oraya yelken açalım bari puahaDost bosver ortada birsey yok dış güçler ihbar eder şimdi. Başka konuya geçelim kanaatimce
La Erhan mesajima niye bişey demedin nolduAynen oda var yine ban yemim bos yere ban manyağı oldum resmen
2 dakika da 10 tane bildirim geliyor yazdın mı sen bana dostLa Erhan mesajima niye bişey demedin noldu