Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Golcümetin / Kasa 1K Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Passion90

Düşman arıyorsan, aynaya bak.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,679
23,482
113
Roll kuralları takip edenlerden seçilir pos..hiç takipte yok veriyorsun roll diye açma o zaman vereceğim kişiler belli onlara verecek de ayıp be
Sabah Eşrefin rollinginde 3-4 saat full takip ettik . Yan ve Multi hesaplar geldi ödülü aldı gitti. Sende konuda vardın savundun mu hakkımı? Yok . Roll sahibi ne isterse onu yapıyor. İki kelam edince haksızlık olduğunu düşünen gelmesin diyor adam . Kaldı ki bol şans diledim takip ettim . İsim verme bir daha

wasil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,429
17,050
113

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,417
20,966
113
Reis adam 4 k kazanmış 2 k rolling sahibine vermiş 1 k dağıtmış yani polemiğe gerek yokki hepimiz takip ettik o zaman en çok sayanda benim bana mı verseydi vermiş işte sonuçta o arkadaşlarda takip etmiş bol şans diliyorum 🙏

Ciqlett

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,822
2,976
113
Sabah Eşrefin rollinginde 3-4 saat full takip ettik . Yan ve Multi hesaplar geldi ödülü aldı gitti. Sende konuda vardın savundun mu hakkımı? Yok . Roll sahibi ne isterse onu yapıyor. İki kelam edince haksızlık olduğunu düşünen gelmesin diyor adam . Kaldı ki bol şans diledim takip ettim . İsim ver bir daha
Hocam o konuda en çok ben bağırdım gir konuya bak ben orada hepimizi savundum bende en baştan beri takip ettim gitti takip etmeyenlere verdi bende savundum orada bizi ki benim kadar kimse zıplatmadı bende bir daha esrefin konusuna girmem benim için bitti konu sen değilsin kırdıysam özür dilerim

Ciqlett

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,822
2,976
113
Doğru diyorsun da 8k yapamadık ki napalim tek adım daha yapıp kaybedelim herkes mi eli boş ayrılsın bunu mu istiyorsunuz
Kaybetme ama takip ediyoruz gönül veriyoruz takip etmeyen ödül alınca biz salak yerine koyuyoruz gerçekten ödül için de demiyorum vermezsin sorun değil ama takip edenlere verilmesi lazım siz sürekli 5 6 kişi arasın da donduruyorsunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...