- 10,590
- 10,301
- 113
18.11
Fark yedi 716.11 yemeden 2 atak sayı olsa güzel olur
14 18
4Fark yedi 7
Şu forumda kim yüksek kazanç paylaşımı yapsa arkası çöküş oluyorO bir ay değil 3 ay oldu 3 1 aydır 20₺ den fazla param olmadı hiç 😆
Trilyon eski paraydi dost o lafi telaffuz etmiyelim puqhaŞu forumda kim yüksek kazanç paylaşımı yapsa arkası çöküş oluyor
Kendimde dahil 20 30 kişi gördüm
Çünkü millet nazar ediyor gözü kalıyor haylanım
Halbuki benim felsefem şudur benim olmayan para kiminse umrumda olmaz isterse trilyonu olsun beni bağlamaz ben kendi cebime bakarım ama gel gör ki öyle cins bir toplumuz
O yüzden paylaşım yapmamak en iyisi
İyi bayramlar kardeşim 😆Trilyon eski paraydi dost o lafi telaffuz etmiyelim puqha
Çok haklısın akıllandıkta geç akıllandık bende inanmazdım ama vallahi forumda dilencinin teki 500₺ vermedim diye umarım hep kaybet dedi vallahi billahi hep kaybettim o gün bu gündür 1₺ bile çekmedim halbuki kimsenin parasıyla kazanamadık birdaha öyle şeyler olursa asla paylaşmayacağımŞu forumda kim yüksek kazanç paylaşımı yapsa arkası çöküş oluyor
Kendimde dahil 20 30 kişi gördüm
Çünkü millet nazar ediyor gözü kalıyor haylanım
Halbuki benim felsefem şudur benim olmayan para kiminse umrumda olmaz isterse trilyonu olsun beni bağlamaz ben kendi cebime bakarım ama gel gör ki öyle cins bir toplumuz
O yüzden paylaşım yapmamak en iyisi
Hal hatır sor biraz dost 1 sayfa yazi yazıyorsun korkuyorum artık seninde bayramın mübarek olsunİyi bayramlar kardeşim 😆
İyi bayramlar haylanım sanadaÇok haklısın akıllandıkta geç akıllandık bende inanmazdım ama vallahi forumda dilencinin teki 500₺ vermedim diye umarım hep kaybet dedi vallahi billahi hep kaybettim o gün bu gündür 1₺ bile çekmedim halbuki kimsenin parasıyla kazanamadık birdaha öyle şeyler olursa asla paylaşmayacağım
Parayı bulunca her halimize şükürHal hatır sor biraz dost 1 sayfa yazi yazıyorsun korkuyorum artık seninde bayramın mübarek olsun