- 19,359
- 21,827
- 113
Allah'a emanetsin güzel kardeşim selametle git
Allah'a emanetsin güzel kardeşim selametle git
Yok be nerede 45 yıldır 200k bile bir arada görmedimYokmu o kadar kasan puaha
Ben çektim bir siteden 3k ben bile inanamadim dost onun dışında bonuslar tam çöptu jojo 2k verdi 25 kat cevrim puaahO değilde bu sene siteler bayramda bile deneme bonusu gibi bonus verdi 5 yap 1 çek 3 yap 1 yatır 2 çek 500 ekler 10 kat çevir 500 çek
Bunlar paraya doymuş @Erhan2121
Harbimi puahaYok be nerede 45 yıldır 200k bile bir arada görmedim
Benimde tek çekim betorbet gerisi full yedikBen çektim bir siteden 3k ben bile inanamadim dost onun dışında bonuslar tam çöptu jojo 2k verdi 25 kat cevrim puaah
Aynen hep garibandik erho hala aynıyız:9Harbimi puaha
Sen de yapamıyorsan biz ölelimBen çektim bir siteden 3k ben bile inanamadim dost onun dışında bonuslar tam çöptu jojo 2k verdi 25 kat cevrim puaah
Dostum jojonun slotlarindan kim o çevrimi yapabilir slotlari en kötü sitedirSen de yapamıyorsan biz ölelim
İşte sen yapamıyorsan kimse yapamaz dedim ben de 🙂🙂Dostum jojonun slotlarindan kim o çevrimi yapabilir slotlari en kötü sitedir
Doğru puahİşte sen yapamıyorsan kimse yapamaz dedim ben de 🙂🙂
Sen ikasbeti görmemişsin 😆Dostum jojonun slotlarindan kim o çevrimi yapabilir slotlari en kötü sitedir
5 küsur orandan Brooklyn çeyreği alira 1k bastımHarbimi puaha
Hepsi aynı bokSen ikasbeti görmemişsin 😆
10 tane 500 lük al toplamda 500 öderse iyi
Olmaz bu kez mew bu per 15 fark atar cope atmissin parayi5 küsur orandan Brooklyn çeyreği alira 1k bastım
Doğru aynı bokun lacivertiHepsi aynı bok
Benim azim çok yandı o siteden ama slotta 3 4 cekim yaptim jojoya para atıyorsun emiyor parayi bir kuruş yukselmeden dostSen ikasbeti görmemişsin 😆
10 tane 500 lük al toplamda 500 öderse iyi
NasipOlmaz bu kez mew bu per 15 fark atar cope atmissin parayi
Jojo zaten facia çok batan var o siteden tanıdğım ev araba bırakanBenim azim çok yandı o siteden ama slotta 3 4 cekim yaptim jojoya para atıyorsun emiyor parayi bir kuruş yukselmeden dost
Saglam site olduğu için herkes oraya yöneliyor da slot oynanmaz o sitedenJojo zaten facia çok batan var o siteden tanıdğım ev araba bırakan