- 19,355
- 21,818
- 113
Ödemesine lafımız yok ama spor takılcan orda ya da rulet vsvsSaglam site olduğu için herkes oraya yöneliyor da slot oynanmaz o siteden
Ödemesine lafımız yok ama spor takılcan orda ya da rulet vsvsSaglam site olduğu için herkes oraya yöneliyor da slot oynanmaz o siteden
Aynen ole büyük yatirim olursa ordan oynarım ben garanti site diye onun dışında haftada 1 kez yatiyorum yapıyorumÖdemesine lafımız yok ama spor takılcan orda ya da rulet vsvs
Bende kaçayım yavaştan Erhanım sabah bayram ziyaretlerine gideceğim Allah'a emanetsin kardeşim görüşürüzAynen ole büyük yatirim olursa ordan oynarım ben garanti site diye onun dışında haftada 1 kez yatiyorum yapıyorum
5.350 veriyor 3500 e bozsam mıOlmaz bu kez mew bu per 15 fark atar cope atmissin parayi
Bol şanslar dilerim 🙏Şöyle birşey denedim umarım gelir NBA kralı @Erhan2121 selam olsun![]()
Bozma5.350 veriyor 3500 e bozsam mı
45 oldumu len yasin metingYok be nerede 45 yıldır 200k bile bir arada görmedim
Ins bozdun5.350 veriyor 3500 e bozsam mı
Nere bozma 2 peri kaybetti ins bozmustur
Bozum 3 e düşmüştü boşver dedim gelecek kupon gelmediIns bozdun
Sonunu getiremediler gecmis olsunBozum 3 e düşmüştü boşver dedim gelecek kupon gelmedi
Tipik metingNere bozma 2 peri kaybetti ins bozmustur
Çeyrek+7.5 da oynamıştım parayı sağlama almıştım da çeyreği alsa iyi olacaktıSonunu getiremediler gecmis olsun
Serefsiz🤣🤣Çeyrek+7.5 da oynamıştım parayı sağlama almıştım da çeyreği alsa iyi olacaktı
Şuna Baksana onuda 3.500 e bozsam çekim yapardımSerefsiz🤣🤣