- 19,261
- 7,355
- 113
Gönül devranı nedir uşagum degirmen filanmıBu dünyanın devrani osimhen başkan aldanma Gönül aldanma demiş şair
Gönül devranı nedir uşagum degirmen filanmıBu dünyanın devrani osimhen başkan aldanma Gönül aldanma demiş şair
Hayat değirmeni osimhen başkan bu bayramda garip girdikGönül devranı nedir uşagum degirmen filanmı
Degirmen derede olur uşagum ne diysunda senHayat değirmeni osimhen başkan bu bayramda garip girdik
Gec kaldın bugün bayram bitti yeni mi konu actin pauhaDostlar hepinizin bayramı mübarek olsun bu dünyanın devranına aldanmayın dostlar
Sizlere gelsin dostlar
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com
Şuanda bende 2. Dakikadayim abi herkes efkarlı zaar.
Nereden bileceksinize geçtim insanogluyuz duygumuz yoksa olmaz yasayacaz görecez bazen alismislik bazen aliskanlik
Geldi benim doz 😁Dostlar hepinizin bayramı mübarek olsun bu dünyanın devranına aldanmayın dostlar
Sizlere gelsin dostlar
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com
İyi bayramlar kardeşEfkar çöktü reis 50 viskide üstüne q
Bura neresi 😁İyi bayramlar kardeş
Dağıttım sana gelmedi mi@tahir1603 tahir parayı bulmussun eranla öyle diolar bayram harclıklarını dagıttın mı aslan dayım
Gözlerini kapatınca her yer aynıBura neresi 😁
bana farklı seyler geldi 🙁Dağıttım sana gelmedi mi
DoğruGözlerini kapatınca her yer aynı
Herkese ihtiyaci düştübana farklı seyler geldi 🙁
İyi bayramlar Tahir reisİyi bayramlar kardeş
Melih bey selam dşdşdşşşdİyi bayramlar Tahir reis