- 21,804
- 17,842
- 113
Don kalsın dost. Clovers dost düşman olur sonra bak.Şortumu çıkartabilir miyim dicektim de clovers1995 varsa cikarmiyim hic
Don kalsın dost. Clovers dost düşman olur sonra bak.Şortumu çıkartabilir miyim dicektim de clovers1995 varsa cikarmiyim hic
Hshshshwhshshhdshshsj iyi bayramlar canım ben iyiyim böyleYabancı yok tahirim rahat ol
Aİyi bayramlar reisim buralarda acı , keder , dert ne ararsan var uzak dur buralardan 😏
Cidden umutsuz üyeŞortumu çıkartabilir miyim dicektim de clovers1995 varsa cikarmiyim hic
İyi bayramlar tahirim 🥰Hshshshwhshshhdshshsj iyi bayramlar canım ben iyiyim böyle
tanımıyor musunFirjir kim abla
Dosta korku düşmana güven veriyor dostum cloversDon kalsın dost. Clovers dost düşman olur sonra bak.
Aynı fırjır gibiDosta korku düşmana güven veriyor dostum clovers
Kobra nejat senmisinDosta korku düşmana güven veriyor dostum clovers
Fırjir ne demek yaAynı fırjır gibi
İyi bayramlar azmannnKobra nejat senmisin
Azman ne o ne demekİyi bayramlar azmannn
Taniyabilmem için ismini cismini yada bir şekilde sıfatını hatırlamam lazım yada yanlış yazıyorsuntanımıyor musun
onu ben açıklamayayım 😁Azman ne o ne demek
fearjrTaniyabilmem için ismini cismini yada bir şekilde sıfatını hatırlamam lazım yada yanlış yazıyorsun
Öyle desene beya evet nolmuskine😂fearjr
Kim aciklar ya 2 duble birşey içiyoruz fırjir ne simdi 🤣onu ben açıklamayayım 😁
Buarada bende aslen Malatyaliyim dost memnun oldumDon kalsın dost. Clovers dost düşman olur sonra bak.
fearjr cihanKim aciklar ya 2 duble birşey içiyoruz fırjir ne simdi 🤣
Ben ona fırjır diyom 😁Öyle desene beya evet nolmuskine😂
Devlet bekası için askerlikten bile muaf tuttular dostumuzu o derece korku veriyor.Dosta korku düşmana güven veriyor dostum clovers