- 2,616
- 2,070
- 113
Senin yerin ap ayrı dostum benim🙂@melo52 kesene bereket agam ❤ varsın bu alemde 😁🫡
Senin yerin ap ayrı dostum benim🙂@melo52 kesene bereket agam ❤ varsın bu alemde 😁🫡
Bayramın mübarek olsun aga🫡Olayımız bitmiş bizim bakma
Eyvallah agam seviliyosun sezonu açtık artık tekelci dayılara selam😁Senin yerin ap ayrı dostum benim🙂
Doğanım gecen güzel olsun 🫡🫡Eyvallah agam seviliyosun sezonu açtık artık tekelci dayılara selam😁
İyi bayramlar kardeşim arada gözük ozletiyon kendiniBayramın mübarek olsun aga🫡
Eyvallah agam seninde soğuk iç lütfen 😁😂Doğanım gecen güzel olsun 🫡🫡
Bizim sektör çöktü Dayi ramazanda girmişti araya uyukluyoduk habire 😁 iyisin dimi keyifler nasilİyi bayramlar kardeşim arada gözük ozletiyon kendini
Şükür aga bi varlikli bi yokluklu yani standartiz bu günümüze şükürler olsun siz iyi dostları gördük daha iyi oldukBizim sektör çöktü Dayi ramazanda girmişti araya uyukluyoduk habire 😁 iyisin dimi keyifler nasil
Aynı hepimiz yakın çizgilerdeyiz daha iyi oluruz umarım gecen güzel olsun aga kapanmadan yetişmem gereken bi yer var 🫡😁Şükür aga bi varlikli bi yokluklu yani standartiz bu günümüze şükürler olsun siz iyi dostları gördük daha iyi olduk![]()
Nöbetçidir o sağlıcakla kal kardeşim görüşürüzAynı hepimiz yakın çizgilerdeyiz daha iyi oluruz umarım gecen güzel olsun aga kapanmadan yetişmem gereken bi yer var 🫡😁
Eyvallah dayi bekcilerle devriye atmak istemiyorum hızlıca gidip gelek 😂Nöbetçidir o sağlıcakla kal kardeşim görüşürüz![]()
Afiyetler olsun görüşürüzEyvallah dayi bekcilerle devriye atmak istemiyorum hızlıca gidip gelek 😂
Aldanma bu dünyanın devranina dost. Devran senden yana da döner elbet.Yine kuruşsuz bir bayram sabahına girdik geceniz güzel olsun dostlar
Kardesim yeni gördüm mesajını düşünmen yeterli gitmiştik vallaha yorgunluktan vardı uyudumDayı gitme gece çekim gelsin marstan 500 atesleyim
Sayın hocam sende dm gel heleCloversun sunduğu Arif Efendi ile sahur sohbetleri gönül deryasi programında birazdan başlayacaktır.
sen 50 bin tlyi holiganda 1000 1000 spin çevirip batıran kışiydin galiba?Yine kuruşsuz bir bayram sabahına girdik geceniz güzel olsun dostlar