- 7,888
- 4,771
- 113
@Gokhandgnc35 dertler deryaaaa olmuş düt düüüüüüt
Dertler derya olmuş bende bi sandal ah ulan ah@Gokhandgnc35 dertler deryaaaa olmuş düt düüüüüüt
Hangi sandal Mustafa miDertler derya olmuş bende bi sandal ah ulan ah
Gönlüm yoruldu be tahirimHangi sandal Mustafa mi
Belanı atlayacağım Bak benim de psikolojimi bozdun
Çok dertliyim murom cokBelanı atlayacağım Bak benim de psikolojimi bozdun
Allah yardımcın olsun kral ya bir yerden bir para düşürsen vesaire belediyeye gitsem sana yer verse simit tezgahı falanÇok dertliyim murom cok
Murom aslında doğru dedin engelliye verirermiki simit tezgahıAllah yardımcın olsun kral ya bir yerden bir para düşürsen vesaire belediyeye gitsem sana yer verse simit tezgahı falan
Her türlü verir sen bana yakın otursan sana alırdım bir tane Tokatlı bir arkadaş vardı Şu an cezaevinde onu almıştık Bir de sen evli barklısın Çoluk çocuk var ya engelli kadrosundan her türlü verirMurom aslında doğru dedin engelliye verirermiki simit tezgahı
Murom neyapmak lazmki bu simit tezgahı için dediğin doğru 3-4 saate zaten simitler satilir tam bana gore aslındaHer türlü verir sen bana yakın otursan sana alırdım bir tane Tokatlı bir arkadaş vardı Şu an cezaevinde onu almıştık Bir de sen evli barklısın Çoluk çocuk var ya engelli kadrosundan her türlü verir
Çok uzduler beni kral hayat çok üzdüÜzülme kural
Belediyeye gideceksin diyeceksin hiç kura başvurdum hiçbir yer almıyor çoluk çocuğumu açlıktan ölecek bana yardımcı olun yoksa intihar edeceğimMurom neyapmak lazmki bu simit tezgahı için dediğin doğru 3-4 saate zaten simitler satilir tam bana gore aslında
Uğraşmayın severim bunuAdminler de salmiş artık adamı onlarda farkinda psikolojik durumu olduğunun
Yarın ilk işin Belediyeye git burada olma konu açmaÇok uzduler beni kral hayat çok üzdü