Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gsm Operatörleri

blackzero

O Jaleye söyle daha benim gibi delikanlı tanımamış
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,406
3,792
113
Bunlara dur diyecek bir otorite yok mu ülkede. Sürekli neredeyse her ay kafalarına göre habire zam yapıyorlar. Yaklaşık 1-2 sene önce zaten aniden 3 katı zam yapmışlardı. 300 liraya kullandığımız paketi ertesi gün 900 liraya kullanmaya başlamıştık. Bu nasıl iş anlamadım. Bu haramiler kafasına göre at mı koşturacaklar sürekli

Ayrıca insanları faturalıya geçirebilmek için arayıp özellikle ''faturalı'' kelimesini kullanmadan kampanya diye geçiştirerek faturalı hatta geçirmeye çalışmaları ayrı bir adilik. Faturasız hatta aşım yapıldığı zaman diledikleri gibi dk veya gb eklemeleri yapamıyorlar çünkü. Dertleri o. Yarım gb ek interneti otomatik yükleyecek ve 200 tl kesecek. 1.000 dk konuşma hakkın varsa ve 50 dk fazladan konuşmuşsan 3 katı fatura gönderecek. Faturasızda giydiremiyor böyle

Uzman

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,564
769
113
Bunlara dur diyecek bir otorite yok mu ülkede. Sürekli neredeyse her ay kafalarına göre habire zam yapıyorlar. Yaklaşık 1-2 sene önce zaten aniden 3 katı zam yapmışlardı. 300 liraya kullandığımız paketi ertesi gün 900 liraya kullanmaya başlamıştık. Bu nasıl iş anlamadım. Bu haramiler kafasına göre at mı koşturacaklar sürekli

Ayrıca insanları faturalıya geçirebilmek için arayıp özellikle ''faturalı'' kelimesini kullanmadan kampanya diye geçiştirerek faturalı hatta geçirmeye çalışmaları ayrı bir adilik. Faturasız hatta aşım yapıldığı zaman diledikleri gibi dk veya gb eklemeleri yapamıyorlar çünkü. Dertleri o. Yarım gb ek interneti otomatik yükleyecek ve 200 tl kesecek. 1.000 dk konuşma hakkın varsa ve 50 dk fazladan konuşmuşsan 3 katı fatura gönderecek
TT varya o tt

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,406
3,792
113
Vodafone habire beni arayıp faturalıya geçirmeye çalışıyor. Bunu yaparken de faturalı kelimesini hiç kullanmadan yapmaya çalışıyorlar. Faturalı diyeceği yere kampanya diyor. Dümdüz küfür edecem ceza alırım diye korkuyorum

Faturalı demeden faturalıya geçirmeye çalışmak düpedüz dolandırıcılıktır. Hadi ben yemem ama 60-70 yaşındaki insanlar yer. Kampanya diyor hokkabazlara bak

Bunlar düpedüz harami

Mesutt38

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,790
383
83
Faturasız paketler çok yükseldi diye mecburen faturalı ya geçtim. R0gb veriyorlar ama o da yetmiyor mecbur ek paket alıyorum. Bitmesine 1-2 gün kala 1gb kalmış oluyor. Ne zaman bitiyor anlamıyorum bile

slkbu123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,353
1,088
113
Ülkede ne doğru dürüstde bunlardan bekliyoruz

Uzman

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,564
769
113
Ülkede ne doğru dürüstde bunlardan bekliyoruz
Herkes yoluna çıkmış. Adaletsizlik herşey var avukatı arıyorum kredi kartı borcum avukatla gorusecem diyorum avukatlık durum yok kredi kartı öde yeter diyor. Megerse faiz islesin diye salağa yatıyor.e devlette kocaman avukat parası yazıyor. Hain menfaat çıkar.

gryhnbrnci

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,613
294
83
Bunun için en mantıklısı şu mesela ben turkcell kullanıyodum 30 gb veriyo 1000 tl faturlı oda hemen 15 günde bitiyo türk telekoma geçtim taşıdım hattı şu an 80 gb 400 tl bu bitince vodafona geçerim o bitince geri ona geçerim

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,212
6,289
113
Turkiyede vergi ver istedigini yap şekliyle çalisiyo sistem 😂

yokdahaneler

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,341
1,896
113
Sözleşmen bittiği an başka hatta geç yoksa fena bindiriyolar benım yazın bitecek mesela tekrar geçicem baska hatta

slkbu123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,353
1,088
113
Herkes yoluna çıkmış. Adaletsizlik herşey var avukatı arıyorum kredi kartı borcum avukatla gorusecem diyorum avukatlık durum yok kredi kartı öde yeter diyor. Megerse faiz islesin diye salağa yatıyor.e devlette kocaman avukat parası yazıyor. Hain menfaat çıkar.
Baştaki şahıs gibip bu sistem değişmedi sürece böyle malesef

sevketd

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,075
213
63
Bildiğim kadarıyle Turkcell devletin TT de devletin Vadofone özel vergi dediğin sağ cebinden al sol cebine koy

Tufan1071

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,292
1,404
113
İşanlah daha beter oluruz
Bizim millete az bile
Kendimi bildim bileli AKP iktidarda ama suçlu başkaları nsl bir ülkede yaşıyoruz

kturgay

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,314
989
113

Ayrıca insanları faturalıya geçirebilmek için arayıp özellikle ''faturalı'' kelimesini kullanmadan kampanya diye geçiştirerek faturalı hatta geçirmeye çalışmaları ayrı bir adilik. Faturasız hatta aşım yapıldığı zaman diledikleri gibi dk veya gb eklemeleri yapamıyorlar çünkü. Dertleri o. Yarım gb ek interneti otomatik yükleyecek ve 200 tl kesecek. 1.000 dk konuşma hakkın varsa ve 50 dk fazladan konuşmuşsan 3 katı fatura gönderecek. Faturasızda giydiremiyor böyle
senelik yapıyorum 1 sene sonra 100-300 arası fark ile başka paket oluyor

Passion90

Düşman arıyorsan, aynaya bak.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,577
23,396
113
Yeni GSM operatörlerine de izin vermiyorlar. Hırsız , hırsızı tutuyor çünkü. Haram olsun ne diyelim

bayharborbutcher

i really hate that name
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,665
1,484
113
Faturasız paketler çok yükseldi diye mecburen faturalı ya geçtim. R0gb veriyorlar ama o da yetmiyor mecbur ek paket alıyorum. Bitmesine 1-2 gün kala 1gb kalmış oluyor. Ne zaman bitiyor anlamıyorum bile
Avrupa abd kanada japonya avustralya yeni zelanda vs buralarda sınırsız

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,376
5,257
113

Sınırsız paket aldım yapacak bir şey yok internet, konuşma ama herşey sınırsız 990 TL .Başka türlü her ay internet paketi alıyordum en son 50 GB 500 TL idi, şu an rahatım, gerginlik yok

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,406
3,792
113
Babamı kelime oyunlarıyla faturalı yerine kampanyalı diyerek faturalı hatta geçirmişlerdi. İnterneti bitince de yarım gb interneti otomatik olarak 60 liraya kitlemişlerdi. O zamanın 60 lirası da bugünün 200 lirası gibi. O da biterse 6 kere daha ekleyeceklerdi yarım gb interneti

Dertleri bu işte. Faturasızda geçiremiyorlar yarım gb interneti bu paralara çünkü

blackzero

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,406
3,792
113
Bunun için en mantıklısı şu mesela ben turkcell kullanıyodum 30 gb veriyo 1000 tl faturlı oda hemen 15 günde bitiyo türk telekoma geçtim taşıdım hattı şu an 80 gb 400 tl bu bitince vodafona geçerim o bitince geri ona geçerim
Faturalıya geçmek istemiyorum. Sinirlendiğim husus adilerin faturalıya geçirmeye çalışırken faturalı kelimesini kullanmayıp adına kampanya demeleri. Düpedüz dolandırıcılıktır bunun adı. Belli yaşın üstündeki müşteriler de bu kelime oyunlarına çok rahat kanarlar

Mesutt38

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,790
383
83
Babamı kelime oyunlarıyla faturalı yerine kampanyalı diyerek faturalı hatta geçirmişlerdi. İnterneti bitince de yarım gb interneti otomatik olarak 60 liraya kitlemişlerdi. O zamanın 60 lirası da bugünün 200 lirası gibi. O da biterse 6 kere daha ekleyeceklerdi yarım gb interneti

Dertleri bu işte. Faturasızda geçiremiyorlar yarım gb interneti bu paralara çünkü
Bide fatiraliya geçtikten sonra iptalde edilmiyor cayma bedeli bilmem ne para istiyorlar