Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gsm Operatörleri

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,682
4,031
113
Dost ismini vermek istemediğim bir tanıdık var.
Engellilerin, milletvekili ya da buna benzer özellikli kişilerin üzerine faturalı hat yapıyor 😂 her işin cakalligini hırsızlığını bulmuş bizim millet. Kendisi 30 yaşında, tarifesi emekli tarifesi mi engelli tarifesi mi ne. Aylık 200 300 e sınırsız her şey kullanıyor 😂
Bana da dedi geçen, sende kimlik çoktur bir tane getir sana da 6 ayda bir yaparız diye 😂😂 öyle bir tanıdık bul, paranı kaptırma bunlara.
Ben aylık 800 ödüyorum

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,592
9,940
113
Turkcell kullanıp ayin 25i fatura kesim tarihi olanlar limitler yenilendi bozup kaybetmeden uyumayın sakın

blackzero

O Jaleye söyle daha benim gibi delikanlı tanımamış
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,406
3,792
113
Asgari ucret 60 bin olmali korkunc bi hayat pahaliligi var dunyada aktif her seyiyle her yonuyle en pahali ulkeyiz
Asgari ücreti yükseltmek alım gücünü yükseltmiyor. Bu sefer her şey 2 katı birden zamlanır yani enflasyonu körüklemekten başka bir işe yaramaz. Bu sarmaldan kurtulmanın tek yolu katma değeri yüksek ürünler üreterek ihracatı arttırmak. Ülkeye döviz girdisi sağlamak. Türk lirasının itibarını kurtarmanın tek yolu üretip satmak. Ancak bu sayede dünyada itibarı yüksek bir para birimi haline gelir Türk lirası. Tek yol bu

Türkiye tek adam sistemine geçtiği yıldan beri yabancı yatırımcı elini ayağını kesmeye başladı doğal olarak. Her şeyin tek bir kişinin iki dudağı arasında olduğu bir ülkede yabancı yatırımcı olsan sen de tası tarağı toplayıp kaçarsın. Dolayısıyla da ülkeye döviz girdisi azaldı. Böyle olunca da döviz çok hızlı şekilde yükselmeye başladı ve Türk lirasının itibarı da yerle yeksan oldu

İşin mantığı aslında bu kadar basit. Ekonomi profesörü olmaya gerek yok. Parlamenter sistemden çıkmak Türkiye'nin sonunu getirdi. Çünkü eski sistem daha hesap verilebilir ve daha şeffaf bir sistemdi. Ülkenin başındaki adam şimdiki kadar geniş yetkilere sahip değildi. Şu anda istese senin tapulu evini bile kendi zimmetine geçirebilir

Kim neden böyle bir ülkeye yatırım yapsın. Wolksvagen, Türkiye'de devasa bir fabrika kuracaktı mesela. Bu birçok vatandaşa istihdam demekti. Ülkede sistem değişince bu projeyi süresiz olarak rafa kaldırdılar. Bu sadece tek bir örnek

Son düzenleme:

Ufukk08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,496
1,522
113
Vodafone sınırsız sms internet dk 900 tl bu kampanyanın baya eski üyesiyim 7 yıl felan eğer varsa vodafone olup tavsiye ederim

bromer

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,352
1,105
113
Bunlara dur diyecek bir otorite yok mu ülkede. Sürekli neredeyse her ay kafalarına göre habire zam yapıyorlar. Yaklaşık 1-2 sene önce zaten aniden 3 katı zam yapmışlardı. 300 liraya kullandığımız paketi ertesi gün 900 liraya kullanmaya başlamıştık. Bu nasıl iş anlamadım. Bu haramiler kafasına göre at mı koşturacaklar sürekli

Ayrıca insanları faturalıya geçirebilmek için arayıp özellikle ''faturalı'' kelimesini kullanmadan kampanya diye geçiştirerek faturalı hatta geçirmeye çalışmaları ayrı bir adilik. Faturasız hatta aşım yapıldığı zaman diledikleri gibi dk veya gb eklemeleri yapamıyorlar çünkü. Dertleri o. Yarım gb ek interneti otomatik yükleyecek ve 200 tl kesecek. 1.000 dk konuşma hakkın varsa ve 50 dk fazladan konuşmuşsan 3 katı fatura gönderecek. Faturasızda giydiremiyor böyle
Dost bunda yapılacak tek şey var operatör değiştirmek. Bunun dışında faturalı kullanmanı öneririm. Bir ara Vodafone çok ucuzdu, devam ettirdim ve taahhütlerde uzundu, sonrasında fiyatları gereksiz yere arttırdılar Türk telekoma geçtim baya da uygundu tarifeler, şu anda da teklifler vardı uygun olanı seçtim kullanıyorum. Eğer Türk Telekom'da seneye bindirmeye çalışırsa taahhüt bitimi anında değiştiririm.