- 47,893
- 52,668
- 113
Wonn
Dayı tam 114 bittidedım size gelcek dıye
o evlatları attı bakSon maça kaldık![]()
dedıkmı dedikDayı tam 114 bitti![]()
Yapma be dost üzüldüm umarım diğeri gelirUlan yes be son anda hayat 3lüğü.Şu maçı ne hale soktular be.Maç gidiyor diye sinirle 500₺ blakjackte yedim.Allah vere diğer maç gele 😄
Sorun yok dost.Kârdan yedik.Bugün Marsa 1K yatırıp 2K çektim.500 ü bu kombine 500 üde bjde ezdim şimdi.Giderse kârdan gider.Dün çok zararım vardı.3-4 oyuna 3.5K para bıraktım masaya.Bugün toparlamam lazımYapma be dost üzüldüm umarım diğeri gelir
İnşallah toparlarsin dostSorun yok dost.Kârdan yedik.Bugün Marsa 1K yatırıp 2K çektim.500 ü bu kombine 500 üde bjde ezdim şimdi.Giderse kârdan gider.Dün çok zararım vardı.3-4 oyuna 3.5K para bıraktım masaya.Bugün toparlamam lazım
Valla bu kupon wonlarsa ben bugün 10K çekerim.Ama bu kupon yatarsa sinirle kendime hakim olamam o psikolijiyle 5K daha yerim.Önemli olan bu kupon morel için 😄İnşallah toparlarsin dost![]()
Soru başardın dost diğeri üzmez sanırımValla bu kupon wonlarsa ben bugün 10K çekerim.Ama bu kupon yatarsa sinirle kendime hakim olamam o psikolijiyle 5K daha yerim.Önemli olan bu kupon morel için 😄
En alt baremden almasam dısdımbillek olacak kupon.Adi namusuz Charlotte en nefret ettiğim takım zaten.Başlayan ilk maç olduğu için çok fazla kıllanmıştım zaten oynarken.Hatta 2.çeyrekte bunlar adilik yapar diyordum ama çeyrek başı barem 60tı.50 de atın bi zahmet dedim onuda ne hale soktularTam berende bitdi nasıl ayarlıyorlar bunu anlayamiyorum
Gelsin o zaman 😀Valla bu kupon wonlarsa ben bugün 10K çekerim.Ama bu kupon yatarsa sinirle kendime hakim olamam o psikolijiyle 5K daha yerim.Önemli olan bu kupon morel için 😄
Valla Women Nba beni çok sever dost.O maç yatırırsa çok üzülmem.O Washinghton kadınları bana geçen sene çok manyak paralar kazandırdı.Çok seviyorum o takımı.Bu namusuz Charlotteden yatsaydım çok üzülürdümSoru başardın dost diğeri üzmez sanırım