- 47,881
- 52,504
- 113
Yoo alamazBu Charlotte kadar mal takım yok iddiaya ediyorum Anadolu efesi yerine koy daha fazla galibiyet alır bunlardan küme düşme olayı olsada küme düşseler
Yoo alamazBu Charlotte kadar mal takım yok iddiaya ediyorum Anadolu efesi yerine koy daha fazla galibiyet alır bunlardan küme düşme olayı olsada küme düşseler
Estağfurullah dost@Umutks41 kadim dostumda konuya gelmiş sinirden dostuma merhaba diyemedim affet dost.Çok kötü gerdi maç beni
İnşallah dayı gelmezse gecenin sonu o psikoloji beni 5binlik eder sinirlegelir gelir
Ne var bu nba de menbiede gidin masa tenisine yönelin kafanız rahat etsinİnşallah dayı gelmezse gecenin sonu o psikoloji beni 5binlik eder sinirle
Sende haklısın dost 1 saat gerilip yatacağımıza 10 dakikada tertemiz uyuyalım 😄Ne var bu nba de menbiede gidin masa tenisine yönelin kafanız rahat etsin
Ciddi mi diyorsun dost hiç haberlere bakmadım.Öyle bir şey olmuşsa geceyi kökten kafayı sıyırırımArkadaşlar konu dışı ama Diyarbakır da olan var mı patlama felan diyorlar Allah korusun şehit felan diyorlar
Vallahi dost soylu açıklama yapmış herhangi bir zaviyat yok diyeCiddi mi diyorsun dost hiç haberlere bakmadım.Öyle bir şey olmuşsa geceyi kökten kafayı sıyırırım
sakin sakinİnşallah dayı gelmezse gecenin sonu o psikoloji beni 5binlik eder sinirle
Dayı senin bu profilde ne var öylesakin sakin
Bleib ruhig, mein Neffe
Allah bunların topunun belasını versin ya bitmiyor onun bunun evlatları kökleri kurur inşallahBin şükür şehidimiz olmamışta,senin kanını,karını,kızını skyim ben adi terörEkli dosyayı görüntüle 150071
Dayı bu adi terör ırkı namusuz alçaklar yine saldırı girişiminde bulunmuşlar.Nasıl edeceğiz biz bu kahbe evlatlarınısakin sakin
Bleib ruhig, mein Neffe
Soydaş tebrik ederim şampiyon oldunuzdedım size gelcek dıye
Yok dost estağfurullah.Kumardan başımızı kaldırıp haber izleyemiyoruz ki gündemi bilelimKusura bakma dostum konuyu karıştırdım @Guerra06
kırmızı çizgim ağır söverim şimdi bulaşmim hıc bı sıkıntı yok girişimleri basarısız olmusDayı bu adi terör ırkı namusuz alçaklar yine saldırı girişiminde bulunmuşlar.Nasıl edeceğiz biz bu kahbe evlatlarını
Bende bakmamıştım Twitter'dan gördüm ilk sırada TT deYok dost estağfurullah.Kumardan başımızı kaldırıp haber izleyemiyoruz ki gündemi bilelim
Vallahi bende çok ağır sövecektimde Shellac reis kızmasın şimdi dedimkırmızı çizgim ağır söverim şimdi bulaşmim hıc bı sıkıntı yok girişimleri basarısız olmus
Karısını kızını dümdüz ettin ibneler in daha nabıcan aqVallahi bende çok ağır sövecektimde Shellac reis kızmasın şimdi dedim