Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Ģųłbøź / 12 Adım / Kasa 500 TL 》Hedef 70K 6/12 ✅[Sırada Adım 7]

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
33,165
12,621
113
Aceba 70 k yu birarada gördün mü diye sorarlar insan ahahah

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,679
28,346
113
Selam dostlar..
12 adımdan oluşan bu roll etkinliğimiz kazanana kadar deneme yapacağım minimum oran 1.50 ve üstü olucak.Hedef bakiye 70 K kasa başlangıç 500 TL hedefe ulasırsak begenenler arasından 5 dostuma burada 1k ödüllerini dağıtırız. Bol sans herkese dostlar..
Ekli dosyayı görüntüle 931923
Sende sapitmişsin ne bok yiyeceğini şaşırmışsin. Yok bildirimleri açmayı unutmayınmış. Şu andan itibaren yiyeceğim ilk ban senin için olacak. Çünkü uyuz oldum sana

tnhnbk71

Nihilist Penguen
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,734
1,666
113

alpos54

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,173
426
83
Selam dostlar..
12 adımdan oluşan bu roll etkinliğimiz kazanana kadar deneme yapacağım minimum oran 1.50 ve üstü olucak.Hedef bakiye 70 K kasa başlangıç 500 TL hedefe ulasırsak begenenler arasından 5 dostuma burada 1k ödüllerini dağıtırız. Bol sans herkese dostlar..
Bol şanslar
Selam dostlar..
Bol şanslar kardeşim zor ama imkansız değil

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
36,750
19,679
113
Selam dostlar..
Bol şanslar gulboz hanım yaparsın sen

Pikachuu3423

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
206
41
28
Evet dostum 12 Adım hedefine kadar devam ediyorum.3 Adım paylaşacağım birazdan mac vakitleri gelince.
Kupon görüntüsünü atsana birader milleti keklemeye çalışıyorsun bazıları da yiyor bunu neymiş ödülleri kendisi seçip özelden dağıtıyormuş milletin aklıyla alay etmeyi bırak

gulboz31

🍀☘🍀☘🍀☘
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,901
5,243
113
İki adım gittik klasik kisiler dolmuş sakın olun babaannemin adını da paylaşım mı hahah ne insanlarsınız cok merak iyi degildir konuyu takip etmeyin adminin dediği gibi burada paradan çok vakit geçirme ve ne kadar gidebildigimizi görmek bir daha bu kişilere cevap vermiyorum ödül konusunda size mac paylaşmak bile fazla neyse admin cevaplamış konu kapattım.Bu konu ile ilgili cevaplara dönüş saglamayacagim bosuna yorulmayin.

Ekli dosyalar

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
36,750
19,679
113
İki adım gittik klasik kisiler dolmuş sakın olun babaannemin adını da paylaşım mı hahah ne insanlarsınız cok merak iyi degildir konuyu takip etmeyin adminin dediği gibi burada paradan çok vakit geçirme ve ne kadar gidebildigimizi görmek bir daha bu kişilere cevap vermiyorum ödül konusunda size mac paylaşmak bile fazla neyse admin cevaplamış konu kapattım.
Saplake