- 1,901
- 5,243
- 113
Won 🌠 1/12 ✅
Son düzenleme:
Won 🌠 1/12 ✅
Sende sapitmişsin ne bok yiyeceğini şaşırmışsin. Yok bildirimleri açmayı unutmayınmış. Şu andan itibaren yiyeceğim ilk ban senin için olacak. Çünkü uyuz oldum sanaSelam dostlar..
12 adımdan oluşan bu roll etkinliğimiz kazanana kadar deneme yapacağım minimum oran 1.50 ve üstü olucak.Hedef bakiye 70 K kasa başlangıç 500 TL hedefe ulasırsak begenenler arasından 5 dostuma burada 1k ödüllerini dağıtırız. Bol sans herkese dostlar..
Ekli dosyayı görüntüle 931923
Bol şanslarSelam dostlar..
12 adımdan oluşan bu roll etkinliğimiz kazanana kadar deneme yapacağım minimum oran 1.50 ve üstü olucak.Hedef bakiye 70 K kasa başlangıç 500 TL hedefe ulasırsak begenenler arasından 5 dostuma burada 1k ödüllerini dağıtırız. Bol sans herkese dostlar..
Bol şanslarSelam dostlar..
Bol şanslar kardeşim zor ama imkansız değilSelam dostlar..
bildirimleri mi açalım?Roll gün içerisinde başlayacaktır.Takip etmeyi ve bildirimleri açmayı unutmayın dostlar 👋
Başlar başlamaz 1 dakika kırmızı kart gördü deplasman takımı bakalım neler olacak.
bildirimleri açtık zile tıkladık abone olduk katıl butonunada tıkladıkbildirimleri mi açalım?
Won 👏 2/12 ✅
kuponu paylaşana kardesim
Tebrikler çok takip edemedim devam mi
Bol şanslar gulboz hanım yaparsın senSelam dostlar..
Evet dostum 12 Adım hedefine kadar devam ediyorum.3 Adım paylaşacağım birazdan mac vakitleri gelince.Tebrikler çok takip edemedim devam mi
Kupon görüntüsünü atsana birader milleti keklemeye çalışıyorsun bazıları da yiyor bunu neymiş ödülleri kendisi seçip özelden dağıtıyormuş milletin aklıyla alay etmeyi bırakEvet dostum 12 Adım hedefine kadar devam ediyorum.3 Adım paylaşacağım birazdan mac vakitleri gelince.
Saplake kız gulbozEvet dostum 12 Adım hedefine kadar devam ediyorum.3 Adım paylaşacağım birazdan mac vakitleri gelince.
Saplakeİki adım gittik klasik kisiler dolmuş sakın olun babaannemin adını da paylaşım mı hahah ne insanlarsınız cok merak iyi degildir konuyu takip etmeyin adminin dediği gibi burada paradan çok vakit geçirme ve ne kadar gidebildigimizi görmek bir daha bu kişilere cevap vermiyorum ödül konusunda size mac paylaşmak bile fazla neyse admin cevaplamış konu kapattım.