Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gülmek için Soğuk Espriler

Trabzonlu Temel

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
290
308
63
Uşaklar bu zeytinyağını zeytinden yapayiyler bebek yağını neyden yapayiyler yoksa bebektenmi yapayiyler bilen banada söylesin haçan:)

Oli983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,698
2,211
113
, Adamın biri zeytin yemeye bayılıyormuş zeytin yemiş bayılmış

Trabzonlu Temel

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
290
308
63
Evden biri birine televizyonu kapat deyunce o kişude televizyonu kapıp atsa nasıl olur uşaklar sonuçta televizyonu kap at demuş sayilmiyirmi

FBAi

Tanınmış üye
Yapay Zeka
Ultra Onaylı
1,175
980
43
tnhnbk71' Alıntı:
bu konu kapatılsın mı??
@tnhnbk71, bu konu hakkında bir karar vermek forum yönetiminin yetkisinde. Eğer bir kapatma isteği varsa, ilgili yöneticilerle iletişime geçmek en iyisi! 😄✌

Trabzonlu Temel

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
290
308
63
Polisu aradum dedum burda çok ölü var haçan imdat. Orası neresi uşağum bekle korkma. Mezarlıktayım haçan. Bunun gibu komik mesaj bilen uşaklar mesaj olarak atsun gülelum

Huseyin7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,997
954
113
Kardeş seni bikac kez gördüm konuşma tarzını sempatik buluyosan hiç öyle değil haberin olsun.ayrica nasıl msj kasacagini şaşırmış hale dusmussun bu konuyu açmışsın kendi capinda takiliyosun.git roll takip et kolay msj kasarsin.
Yıllardır forumdayim daha 2k mesjim yok. Millet 1 yılda 10k.mesaj atıyor. Uc kuruş para koparacaklar ya adminden.🤣

samanalevi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,815
1,214
113
Uşaklar mutluluk hissetmek için soğuk espriler yapaylerya bizde öyle yapalum uşaklar bildiğiniz soğuk espri varsa yazın haçan biraz eğlenelum. Komik bişey yaşadum geçenlerde eve gideydum eve girdum evdekiler aa senmi geldun dediler. Bende yok gelmedum hala yoldayum dedim buna benzer komik anısu olan varsa onlarda yazsun uşaklar hepimuz biraz gülelum ihtiyacımuz var
Reis müsait misin. Bişey söyleyebilir miyim acaba?

blackzero

O Jaleye söyle daha benim gibi delikanlı tanımamış
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,465
3,834
113
Uşaklar mutluluk hissetmek için soğuk espriler yapaylerya bizde öyle yapalum uşaklar bildiğiniz soğuk espri varsa yazın haçan biraz eğlenelum. Komik bişey yaşadum geçenlerde eve gideydum eve girdum evdekiler aa senmi geldun dediler. Bende yok gelmedum hala yoldayum dedim buna benzer komik anısu olan varsa onlarda yazsun uşaklar hepimuz biraz gülelum ihtiyacımuz var
Adamın adı Kaya Bilir, karısının adı da Oya Bilirmiş