- 2,734
- 1,666
- 113
Yapay zeka da aynı sana benzemiş Slotlarafısıldayamayan adam 😃😃😃100 dedin 36 da bitirdin devam et
100 dedin
Yapay zeka da aynı sana benzemiş Slotlarafısıldayamayan adam 😃😃😃100 dedin 36 da bitirdin devam et
100 dedin
Uşaklar bunun gibu komik sözler bileymusunuz mesaj olarak gönderun birlukte gülelumHaçan uşaklar birisi birine sabah ayağım ağrıyayi demuş doktorda ona haçan sabah kalkma o zaman öğlen kalk demuş bunun gibi espriler bileysenuz yazın uşaklar gülelum
Kahkaha attım mk🤣🤣Adamın biri cloversmış, aninda 50k kazanıp aninda 50k kaybetmiş
Ya senin o şiveni...yesinlerUşaklar bunun gibu komik sözler bileymusunuz mesaj olarak gönderun birlukte gülelum
TehlikeliBi tane kadın Demişki Erdoğan olmasaydı namusumuz kalmamıştı demiş adamda demişki 2002 yılından önce Erdoğan yoktu o.. pumuydun demiş 😂
Dursun fadimeyi gıdıklıyor temel abiEvden biri birine televizyonu kapat deyunce o kişude televizyonu kapıp atsa nasıl olur uşaklar sonuçta televizyonu kap at demuş sayilmiyirmi
Yine mimik oynamadı.Evden biri birine televizyonu kapat deyunce o kişude televizyonu kapıp atsa nasıl olur uşaklar sonuçta televizyonu kap at demuş sayilmiyirmi
@tnhnbk71, bu konu hakkında bir karar vermek forum yönetiminin yetkisinde. Eğer bir kapatma isteği varsa, ilgili yöneticilerle iletişime geçmek en iyisi! 😄✌tnhnbk71' Alıntı:bu konu kapatılsın mı??
Kardeş seni bikac kez gördüm konuşma tarzını sempatik buluyosan hiç öyle değil haberin olsun.ayrica nasıl msj kasacagini şaşırmış hale dusmussun bu konuyu açmışsın kendi capinda takiliyosun.git roll takip et kolay msj kasarsin.Uşaklar yazduklarima beğenu atun
Yıllardır forumdayim daha 2k mesjim yok. Millet 1 yılda 10k.mesaj atıyor. Uc kuruş para koparacaklar ya adminden.🤣Kardeş seni bikac kez gördüm konuşma tarzını sempatik buluyosan hiç öyle değil haberin olsun.ayrica nasıl msj kasacagini şaşırmış hale dusmussun bu konuyu açmışsın kendi capinda takiliyosun.git roll takip et kolay msj kasarsin.
Reis müsait misin. Bişey söyleyebilir miyim acaba?Uşaklar mutluluk hissetmek için soğuk espriler yapaylerya bizde öyle yapalum uşaklar bildiğiniz soğuk espri varsa yazın haçan biraz eğlenelum. Komik bişey yaşadum geçenlerde eve gideydum eve girdum evdekiler aa senmi geldun dediler. Bende yok gelmedum hala yoldayum dedim buna benzer komik anısu olan varsa onlarda yazsun uşaklar hepimuz biraz gülelum ihtiyacımuz var
Adamın adı Kaya Bilir, karısının adı da Oya BilirmişUşaklar mutluluk hissetmek için soğuk espriler yapaylerya bizde öyle yapalum uşaklar bildiğiniz soğuk espri varsa yazın haçan biraz eğlenelum. Komik bişey yaşadum geçenlerde eve gideydum eve girdum evdekiler aa senmi geldun dediler. Bende yok gelmedum hala yoldayum dedim buna benzer komik anısu olan varsa onlarda yazsun uşaklar hepimuz biraz gülelum ihtiyacımuz var