- 5,401
- 2,532
- 113
Sana bir mal fıkrası anlatayım
Böylesini bulamazsın dostAdamı engelliyorum
Ama merak edip gene açıp okuyorum
Pskolojim alt üst
Geceyu bekleyun uşaklar komik hatura yaşadum yazacağum internete gelunce
Yasa dışı madde kullanımı yaygın hâle gelince böyle oluyor dost . Kıyamete kadar idare edeceğiz mecburYıl 2026 hala şive şakası yapiliyo ve gercekten bunun komik olduğunu düşünüyo
AhahahahaahYasa dışı madde kullanımı yaygın hâle gelince böyle oluyor dost . Kıyamete kadar idare edeceğiz mecbur
10 k mız olsa 2 ayda 50 olcana bi saatte 50 yaparız der batırırız ama sağolbeyler royale online yeni sunucu acacakmış. köşede 10k nız varsa 2 ayda paranizi 50k belki 100k yapabilirsiniz. İlginenenlere ve oyunu bilenlere duyrulur. (metin2 pvp tarzı mobil oyun)
Başladı bizim mesaiTrabzonda sevdiğum biru vardu dedu haçan bu akşam bize gel evde kimse yoktur da. Tamam haçan dedum akşama eve gittum evde kimse yok kapiyu kimse açmadu. 3 gün sonra uşağa dedum eve geldum evde kimse yok idu. Bende zaten evde kimse yoktur uşağum dedum sen eve niye gittunki ben sana evdeyum demedumki dedu
Bunun gibu komik haturasu olan mesajla yazsın uşaklar birlukte gülelumUşaklar mutluluk hissetmek için soğuk espriler yapaylerya bizde öyle yapalum uşaklar bildiğiniz soğuk espri varsa yazın haçan biraz eğlenelum. Komik bişey yaşadum geçenlerde eve gideydum eve girdum evdekiler aa senmi geldun dediler. Bende yok gelmedum hala yoldayum dedim buna benzer komik anısu olan varsa onlarda yazsun uşaklar hepimuz biraz gülelum ihtiyacımuz var