Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gülmek için Soğuk Espriler

Trabzonlu Temel

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
289
306
63
Uşaklar bugün okula giden uşağun birinu gördüm dedum nereye gideysun benumle paylaş bu bilgiyu haçan. Okula gideyrum dedu. Hani uşağum ev ödevini göster dedum ev ödevi diye evde biraktum daaa dedu. Öğretmenun aramıyacakmu ödevinu uşağum okulda dedum. Kontörü yok arayamaz daa dedu güldüm orda uşaklar

elysion123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,156
3,165
113
Aynaya baktım ikimiz de şaşırdık kimse belli etmedi

kartal060606

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,631
1,447
113
beyler royale online yeni sunucu acacakmış. köşede 10k nız varsa 2 ayda paranizi 50k belki 100k yapabilirsiniz. İlginenenlere ve oyunu bilenlere duyrulur. (metin2 pvp tarzı mobil oyun)

Qazse

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,501
705
113
beyler royale online yeni sunucu acacakmış. köşede 10k nız varsa 2 ayda paranizi 50k belki 100k yapabilirsiniz. İlginenenlere ve oyunu bilenlere duyrulur. (metin2 pvp tarzı mobil oyun)
10 k mız olsa 2 ayda 50 olcana bi saatte 50 yaparız der batırırız ama sağol

mamican66

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,401
2,532
113
Kurban bayramı bonusu konusuna gelin şahanın cemin yapamadığı sitcom dönüyor o konuda

Trabzonlu Temel

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
289
306
63
Uşaklar biru insan kaçakçisiymuş yolda emniyet müdürü trafukte çevirmuş polis demuş haçan bu kamyon insan kaçakçisu kamyonuna benzeyi söyle bakayum uşağum ne vardur bu kamyonun içünde. O birude demuş haçan uşağum kamyonda mal vardur mal götüreyrum çekul yolumdan. Kamyonda kaçakla giden uşağun birude mal sensun uşağum ne diyeysun sen niye hakaret edeysun bize demuş bağirmuş. Polis demuş ula bunedur. O birude demuş. Uşaklar fikranun devaminu unuttum haturlayunca yazacağum

Trabzonlu Temel

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
289
306
63
Trabzonda sevdiğum biru vardu dedu haçan bu akşam bize gel evde kimse yoktur da. Tamam haçan dedum akşama eve gittum evde kimse yok kapiyu kimse açmadu. 3 gün sonra uşağa dedum eve geldum evde kimse yok idu. Bende zaten evde kimse yoktur uşağum dedum sen eve niye gittunki ben sana evdeyum demedumki dedu

Passion90

Düşman arıyorsan, aynaya bak.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,330
23,227
113
Trabzonda sevdiğum biru vardu dedu haçan bu akşam bize gel evde kimse yoktur da. Tamam haçan dedum akşama eve gittum evde kimse yok kapiyu kimse açmadu. 3 gün sonra uşağa dedum eve geldum evde kimse yok idu. Bende zaten evde kimse yoktur uşağum dedum sen eve niye gittunki ben sana evdeyum demedumki dedu
Başladı bizim mesai

Trabzonlu Temel

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
289
306
63
Uşaklar mutluluk hissetmek için soğuk espriler yapaylerya bizde öyle yapalum uşaklar bildiğiniz soğuk espri varsa yazın haçan biraz eğlenelum. Komik bişey yaşadum geçenlerde eve gideydum eve girdum evdekiler aa senmi geldun dediler. Bende yok gelmedum hala yoldayum dedim buna benzer komik anısu olan varsa onlarda yazsun uşaklar hepimuz biraz gülelum ihtiyacımuz var
Bunun gibu komik haturasu olan mesajla yazsın uşaklar birlukte gülelum