- 1,611
- 735
- 113
Bu adam parayı bulur aramızdan ayrılır biz aynı yerde sayarızBaşladı bizim mesai
Bizim ülkede bu kafalar iş yapıyor
Bu adam parayı bulur aramızdan ayrılır biz aynı yerde sayarızBaşladı bizim mesai
Valla o kadar haklısın ki..Bu adam parayı bulur aramızdan ayrılır biz aynı yerde sayarız
Bizim ülkede bu kafalar iş yapıyor
Kaç paraya susarsınUşaklar akşam 3 yada4 e doğru yaşaduğum komik olayu anlatazam herkez benu beklesun
İçinde Trabzonlu Temel varsa dinlerim.Sana bir mal fıkrası anlatayım
@Erhan2121 akşam 3 teymiş unutma dost. Akşam 3 te burada ol. Öğlen 8 e kadar sürecekmiş.Uşaklar akşam 3 yada4 e doğru yaşaduğum komik olayu anlatazam herkez benu beklesun
Yemin ederim formda benden daha mal birini gördüm şükürler olsun allahimaUşaklar akşam 3 yada4 e doğru yaşaduğum komik olayu anlatazam herkez benu beklesun
Alarm kurdum dostUşaklar akşam 3 yada4 e doğru yaşaduğum komik olayu anlatazam herkez benu beklesun
Benide dürtAlarm kurdum dost
Benimde sana biseyler diyesim varda diyemiyorum işte çünkü yazmaya başlarsam durmiycam 😁Bazen internete girunce robotmusunuz diye sınav çıkayi uşaklar. Evet uşağum robotum diyesum geleyi![]()
Sen tam olarak busunBazen internete girunce robotmusunuz diye sınav çıkayi uşaklar. Evet uşağum robotum diyesum geleyi![]()
Gribim ilaç yedim terletmeye başladı dayanamıcam uyucamUşaklar akşam 3 yada4 e doğru yaşaduğum komik olayu anlatazam herkez benu beklesun
Uşaklar yolda gideydum biru önümü kestu dedu haçan nabaysun düğün var hadu uşağum eve git hazurlan atla gel. Tamam haçan geleyrum dedum at bulup atla düğüne gittum. Haçan niye atla geldun deduler burasu düğündür. Uşağum sen bana yoldayken hadi eve git sonra atla gel demedunmu bende atla geldum niye bana kızaysum uşağum ne deduysen yaptum dedum. Atla gel derken aslunda atsuz gel demuş uşaklar
Geldi bizim dizinin yeni bölümüUşaklar yolda gideydum biru önümü kestu dedu haçan nabaysun düğün var hadu uşağum eve git hazurlan atla gel. Tamam haçan geleyrum dedum at bulup atla düğüne gittum. Haçan niye atla geldun deduler burasu düğündür. Uşağum sen bana yoldayken hadi eve git sonra atla gel demedunmu bende atla geldum niye bana kızaysum uşağum ne deduysen yaptum dedum. Atla gel derken aslunda atsuz gel demuş uşaklar