Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gülmek için Soğuk Espriler

Trabzonlu Temel

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
290
308
63
Uşaklar evdeki kaduna dedum haçan ben açum bana yemek hazurla. Gidup hazurladu çok güzel oldu uşağum yemede yanunda yat dedu. Beslenme çantamu alup çıktum kahveye gittum çıkardum yemeğu yemedum yanında yattum. Kahvedeki uşaklar ula niye yemeysun neyun var dedu. Haçan bişeyum yoktur. Evdeki kadun yemede yanında yat dedu haçan bende yanunda yatayrum eve gidunce yiyeceğum dedum

Trabzonlu Temel

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
290
308
63
Uşaklar yolda gideydum biru anket yabaymuş ocaktamu doğdunuz haçan dedu. Dedum uşağum sen ne diyeysun nasıl ocakta doğayum kafayımu üşüttün da. Doğabilursunuz beyfendu dedu. Ula uşağum ben hamsimiyum ocakta pişeyum dalgamı geçeysun dedum. Ocak ayındamu doğdun diye soraymuş uşaklar ben mutfaktaki ocak sandum uşaklar bunun gibu komik yazularu olan yazsun birlukte eğlenup gülelum

Trabzonlu Temel

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
290
308
63
Uşaklar yolda gideydum biru önümü kestu dedu haçan nabaysun düğün var hadu uşağum eve git hazurlan atla gel. Tamam haçan geleyrum dedum at bulup atla düğüne gittum. Haçan niye atla geldun deduler burasu düğündür. Uşağum sen bana yoldayken hadi eve git sonra atla gel demedunmu bende atla geldum niye bana kızaysum uşağum ne deduysen yaptum dedum. Atla gel derken aslunda atsuz gel demuş uşaklar

Gokhandgnc35

Yönetim kurulu başkanı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,531
16,151
113
Uşaklar yolda gideydum biru önümü kestu dedu haçan nabaysun düğün var hadu uşağum eve git hazurlan atla gel. Tamam haçan geleyrum dedum at bulup atla düğüne gittum. Haçan niye atla geldun deduler burasu düğündür. Uşağum sen bana yoldayken hadi eve git sonra atla gel demedunmu bende atla geldum niye bana kızaysum uşağum ne deduysen yaptum dedum. Atla gel derken aslunda atsuz gel demuş uşaklar

Passion90

Maybe ... One Day...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,955
24,765
113
Geldi bizim dizinin yeni bölümü