Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gülmek için Soğuk Espriler

dridvan527

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
731
185
43
Uşaklar bunun gibi hatıralarınuz varmidur varsa gülelum
Dersane öğrencisiyken Sınıfa geç kalınca öğretmen sordu bana hayırdır niye geç kaldın diye cevabım ben geç gelmedim siz erken başlamışsınız oldu ve sınıf gülme krizine girdi.😂😂😂
Ve geç gelen sınıfa kantinden çay veya kola ısmarlıyordu bana ceza olarak kantine git hepimize birer çay getir dedi ve gittim çayları onun hesabına yazdırıp istedim geldi çaylar içtik arada enayi çayı da başka oluyor diyenler vardı bende onayladım evet bambaşka oluyor dedim😂😂😂 sınıfta gülme krizi artıyor sınıfta, bir müddet sonra kantine gittikten sonra bir sonraki derste la bu kantinci benle kafa buluyor ha bire borcumu katlıyor iyice alıştı bu bana geçirmeye diye yakındı bende dayanamayıp hocam sizin bana kestiğiniz cezaların beni etkilemeden size dönüşü olmasın dedim. 😂😂😂😂😂😂😂 Hey gidi günler ne zamanlardı abi yav gırgır şamata hababam sınıfından beterdik.👍😂😂

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,524
1,073
113
Bu gerizekalıca başlık neden duruyor absürt bı Forum olmaya başladı

Trabzonlu Temel

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
289
306
63
Uşaklar biru okula yazılaymuş okul müdürü demuş haçan senun adun nedur. Çocuk demuş dududududursusususun. Dursun uşağum sen kekememisun demuş müdür. Dursun çocukta demuş hayır müdür babam kekemeydu nüfus müdürüde adımu böyle geçirmuş

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,936
9,586
113
Uşaklar biru okula yazılaymuş okul müdürü demuş haçan senun adun nedur. Çocuk demuş dududududursusususun. Dursun uşağum sen kekememisun demuş müdür. Dursun çocukta demuş hayır müdür babam kekemeydu nüfus müdürüde adımu böyle geçirmuş
Kral formdan gitmek istersem emin ol sana sövüp gidecem tamammi

Trabzonlu Temel

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
289
306
63
Biri biruyle oturaymuş uşaklar. Biri birune demuş öldükten sonra futbol varmidur. Bilmeyrum haçan demuş. İlk ölen diğerune mektup yazsun demuş biru ölmüş diğerune mektup yazmuş demuş haçan iyi hem kötü haberum vardur burda futbol vardur ama bu haftaki maçun kadrosunda sende varsun demuş uşaklar böyle komik yazu paylaşun

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,936
9,586
113
Biri biruyle oturaymuş uşaklar. Biri birune demuş öldükten sonra futbol varmidur. Bilmeyrum haçan demuş. İlk ölen diğerune mektup yazsun demuş biru ölmüş diğerune mektup yazmuş demuş haçan iyi hem kötü haberum vardur burda futbol vardur ama bu haftaki maçun kadrosunda sende varsun demuş uşaklar böyle komik yazu paylaşun
Haçan nedemek la temel

Mehmet1280

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,401
2,761
113
abi olaya bak iş ortaklarında yazana bakın :) yeşilayın ne iş yaptığını bilerek koydularsa adamlar harbi ağır taştaş geçiyo şans eseri gördüm siteyide :)
IMG_8032.png