Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gülmek için Soğuk Espriler

Trabzonlu Temel

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
289
306
63
Uşaklar sakaryada sakarlarmı yaşayi balukesurde balukları esirmu tutayiler kahramanmaraşta kahramanlarmı yaşayi. Uşaklar bunun gibu güldüren yazular bilen yazsun. Uşaklar akşama 3 yada 4 burda olun komik yazu yazacam birlukte okuyup gülelum

Repentless

God hates us all!
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,705
1,064
113
Uşaklar mutluluk hissetmek için soğuk espriler yapaylerya bizde öyle yapalum uşaklar bildiğiniz soğuk espri varsa yazın haçan biraz eğlenelum. Komik bişey yaşadum geçenlerde eve gideydum eve girdum evdekiler aa senmi geldun dediler. Bende yok gelmedum hala yoldayum dedim buna benzer komik anısu olan varsa onlarda yazsun uşaklar hepimuz biraz gülelum ihtiyacımuz var
Hayatımda bu kadar gamsız bu kadar boş bi çar daha görmedim birader hiç mi derdin tasan yok senin kumarcısın aw borcunda mı yok düşüneceğin tüm gün forumda boş muhabbet peşindesin

Trabzonlu Temel

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
289
306
63
Biru varmuş onunda yanunda biru varmuş ikisu yolda gideymuş trafik polisu varmuş ikisi gideymuş sonra polislerun yanlaruna gelmuş polisler demuş uşaklar nabaysunuz. İki kişude demuş eve gideyruk. Polisler sormuş haçan alkol varmu sizde. Onlarda demuş görevdeyken alkolmü içecenuz uşaklar şu ilerdeku bakkalda alkol olacaktu. Polis demuş uşağum sen ne diyeysun alkol almayacağuz biz. Alkol içtinuzmu demek isteduk demuş uşaklar bunun gibu yazılar bilen yazsun birlukte eğlenelum

Passion90

Düşman arıyorsan, aynaya bak.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,559
23,366
113
Biru varmuş onunda yanunda biru varmuş ikisu yolda gideymuş trafik polisu varmuş ikisi gideymuş sonra polislerun yanlaruna gelmuş polisler demuş uşaklar nabaysunuz. İki kişude demuş eve gideyruk. Polisler sormuş haçan alkol varmu sizde. Onlarda demuş görevdeyken alkolmü içecenuz uşaklar şu ilerdeku bakkalda alkol olacaktu. Polis demuş uşağum sen ne diyeysun alkol almayacağuz biz. Alkol içtinuzmu demek isteduk demuş uşaklar bunun gibu yazılar bilen yazsun birlukte eğlenelum
Aga sen neredesin ya . Forumun sana ihtiyacı vardı

Huseyin7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,957
922
113
Birader sen malmisin yoksa mal taklidi mi yapıyorsun?

stalleno

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,306
2,092
113
Abi ben anlamadım !

abi-ben-anlmadım.gif

O 2 kişi olan arkadaşlar yayami gideyyymus? Polis yaya giden birulerine neden alkol ictinuzmu demiş

zafer685

TR[🟩][⬜]16
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,554
1,353
113
Eleman ömrümde gördüğüm en boş çar bide uğraşıp yazıyor a.k yinede mesaj kasamıyor

Trabzonlu Temel

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
289
306
63
Uşaklar bu korumaluk yapan uşaklar niye insanlaru koruyi çalıştuğu mesleklerinun adu koruma değilmı niye koruyiler. Koruma sen bu kişiyu koruma. Korumamalaru lazum değilmu uşaklar

Trabzonlu Temel

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
289
306
63
Uşaklar bu akşam 4 yada 4 benu bekleyun birlukte gülelum ben komiğum diyen uşak varsa burda mesaj yazsun

Trabzonlu Temel

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
289
306
63
Uşaklar evde ydim evdekuler ben şekerleme yapacağum dedu yapun uşaklar güzel güzel yeruz dedum. 2 saat sonra gelduler haçan git tatlu al deduler dedum ne tatlısı sen şekerleme yapmadınmu. Evet şekerleme yaptum dedu. O zaman niye tatlı isteyeysun şekerlemeleru çıkar yiyelum haçan dedum. Hangi şekerlemeleru dedu bende şekerleme yaptunya uşağum dedum. Şeker yapmadum uyudum dedu uşaklar şekerleme derken uyumayı kasdedeymuş uşaklar bunun gibi yazu bilen yazsun gülelum uşaklar. Uşaklar akşam 3 yada 4 bekleyun

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
19,065
20,557
113
Uşaklar evde ydim evdekuler ben şekerleme yapacağum dedu yapun uşaklar güzel güzel yeruz dedum. 2 saat sonra gelduler haçan git tatlu al deduler dedum ne tatlısı sen şekerleme yapmadınmu. Evet şekerleme yaptum dedu. O zaman niye tatlı isteyeysun şekerlemeleru çıkar yiyelum haçan dedum. Hangi şekerlemeleru dedu bende şekerleme yaptunya uşağum dedum. Şeker yapmadum uyudum dedu uşaklar şekerleme derken uyumayı kasdedeymuş uşaklar bunun gibi yazu bilen yazsun gülelum uşaklar. Uşaklar akşam 3 yada 4 bekleyun
Yazarken o kadar zorlanmışsınki ben böyle konuşan yada yazan laz hiç görmedim senin işinde zor Allah yardımcın olsun

Pershing

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,456
2,158
113
Beyler konu dışı ama aranızda bankacı ya da bankacı tanıdığı olan varsa yazabilir mi yani bankada çalışan işte